Oslagbart

God Kväll!

Jag är så uttråkad nu, har vart hemma i drygt en vecka och visst jag har vart upptagen o haft saker o göra, mer än vanligt faktiskt så upptagen har man vart
Men idag började uttråkningen komma, jag saknar att ha ett jobb att gå upp till på morgonen trots att jag var trött och snoozade säkert 7 gånger. KÄnslan av att ha något att gå upp till e oslagbar längtar verkligen inte till att bli pensionär usch...

Måste även erkänna att jag saknar att plugga, visst det e inet kul o behöva stressplugga sitta sent uppe med 500 sidiga böcker men känslan av att lära sig nya saker o bli "tvingad" att lära sig nya saker är oslagbar den med.

Håller jag på att bli galen?


kalla folket för tjingtjonghoes

Hej Alla Tusentals  läsare!


Nu drar vi äntligen ivääääääääääääääääg. Så följ vår underbara resa på

ingaraggsockor.blogg.se



Queen A tycker jag skriver gay.


S

TVÅ DAGAR KVAR



AAAAAAAAAAAH FAKKALAKKA! JAG ÅKER OM TVÅ DAGAR`. JAG DÖR


S

Fredag

Äntligen fredag skulle man kunna säga, fast för mig är det ju nästan fredag varje dag. Jag sov länge, som vanligt. Klockan ringde åtta men det går ju inte att gå upp då så vid halv tio tio var jag på fötterna och började städa eftersom städaren kommern. Hah ironiskt.

Igår kollade jag på Mammas Pojkar. Det var lite kul faktiskt. Såklart åt jag bullar tills jag nästan spydde, men ändå vaknade jag hungrig imorse. Konstigt det där.

Jag har kollat lite i reseboken och spricker nästan. Shit vad kul det ska bli. Jag börjar dock få lite ångest över att jag inte alls vet vad jag ska ha med mig. Grr. Har bara lagt ner massa hygienartiklar och reseapotek och sånt, men det känns som om det kommer ta upp halva ryggsäcken. Ah. jag blir lite nervös av att tänka på det här.

Ikväll ska jag i alla fall äta middag med Sofia, Erika och hennes crew som är här från finland, sen ska vi nogkolla på nån innebandymatch. Sen måste jag nog åka hem för jag har bonniebonnie ikväll. Nu måset jag nog duscha, tjingeling

S

Aj.

Nej, det gör fan ont asså. Jag vill bara skära bort det.

S

Inlåst

Idag är det torsdag och längesen jag bloggade. Man skulle kunna kalla det för en liten bloggtorka. Nu sitter jag i alla fall och kollar på Inlåst. Det är nice. Asbra fan. Jag äter bullar. Jag äter choklad. Jag dricker te. Med mjölk. Och honung. In en bulle heller. Och inte en ruta. Vi snackar mängder. Jag kommer bli tjock. Hoppas att asien inte blir sex tjockisveckor. För då blir det illa. Det här går inte.

Jag var hos kiropraktorn idag. Det var smärtsamt. Tydligen hade ryggen låst sig ordentligt igen. Sen var det lite muskler här och där som var spända igen. Så han tryckte lite där men måste tillbaka på tisdag. Fast nu har jag faktiskt lite ont. Men det går väl över. Finns ju vissa som har det värre om man säger så, så ska väl inte klaga. Fast det gör faktiskt ont.

Sen har jag äntligen hämtat reseboken från min brorsas lägenhet. Yes. Nu är det bara nåågra dagar kvar, 6 för att vara precis. Shit. Helt Galet. Jag är så sjukt excited!

Fast det suger att Eva kommer hem på torsdagen när jag åker på onsdagen. Men äsch, både hon och jag är duktiga på long distance relationships :)

Jag har ångrat mig angående vanlijbullarna. Dom är fan asgoda.

S


Eva är BACK!

Hej Hopp!

Då är jag hemma fast imorgon drar jag igen till Kreta!
VAd har jag hunnit göra är hemma då gått en kurs, träffat lite kompisar gått på Joshua Radins konsert och jag shahabe och Sara hade verkligen VIP platser som Sara sa " Jag känner mig som en apa på ett zoo".

Vi hade i alla fall väldigt kul och ibland undrar man om man någonsin kommer att växa upp. Som ni har märkt har jag haft den här tankeställaren ett flertal gånger om jag någonsin kommer att växa upp men jag undrar faktikst verklign när det är dags...:O

Det SNÖADE idag också nice att man fick se lite snö innan man åker tillbaka till värmen men guys jag kommer hemnästa torsdag men då är inte kära Saraklara hemma för hon ska til F****** BALI det kommer att bli sjukt galet roligt för dig SARA!

Tjingeling

TJABA

Fortsättning på min oturskväll, jag fick tvätta ALLA kläder för hand, fattar inte hur de klara sånt förr i tiden

Men men, IMORGON kommer jag hem!!!


EVA KOMMER HEM

holy fuck bloggen. dagen är snart här. Eva kommer hem imorrn! GALET

S

Mums

Orka att jag tycker Robin Bengtssons låt är asbra.



http://www.youtube.com/watch?v=UV5Y-adTGPg



Torsdag

Jag hatar torsdagar. Jag hatar att dom borrar i hela vårt hus så huset skakar. Jag hatar att jag fickgå upp klockan 7 för ingen anledning. Jag hatar att mitt rum är asstökig. Jag hatar att jag inte kan gå och duscha för dom byter dörrarna till badrummet. Jag hatar att jag måste måla mina naglar. Igen. Jag hatar att jag inte gjort min läxa. Det är kanske där skon klämmer som mest. Nej men jag är inte bitter.

S

El?

OHHH
JAg har faktikst haft en bra dag forutom att

1.Lampan ute pa terassen gick sonder
2.JAg har tvatttid en gang i veckan och idag da jag skulle tvatta sa givetvist fungerar inte den och klockan e just nu 22.24 och den e fortfarande trasig for reparatoren har inte haft tid att fixa den pga av ett stort elektricitetproblem pa hotellet
3. Gradden pa moset sa gick strommen i mitt rum och enbart i mitt rum

Great jag ar lyckligaste tjejen pa jorden just nu!

Men som tur ar ser jag det fran den ljusa sidan tank om det inte hade hant da hade jag just nu inte suttit o skrivit detta meningsfulla inlagg, stackars alla tusentals lasare haha :P

I will update you with new info about my electricity problem.

/ E

23.50

Kalimera gott folk!

Jag landar på Arlanda 23.50 10 oktober( Lördag ) planet kunde gärna ha fått landa lite tidigare för min del...:O

Snart e jag hemma, Snart e jag hemma

Väskan e redan packad, det som e så bra att jag åker hem och åker tillbaka till Kreta igen är att jag kan lasta av lite grejer hemma o hämta det sista här nästa gång jag åker hem :)

JAg måste för i övrigt notera att bebispuder is the shit!!!!
Det kan avändas till så mycket!


EVA?!

EVA.. wtf, du kommer hem snart!

Sååå hallllåå? Vilken tid landar du så vi vet när vi ska klä in hela Arlanda i rosa omslagspapper med lila blommor? :)

S

Uppdatering om Bullar

Så bullarna blev ganska goda. Inte Awesome. Konstigt att det alltid går åt mer kanelfyllning än vanlijfyllning när man delar degen på hälften? Ett av världens stora funderingar.

Dock tycker jag inte att vanlijisarna blev så goda den här gången... hmm.

S

Bullar

Godkväll bloggen,

Sista plåten med bullar är nu inne ugnen. jag är så jävla grym. Degen jäste i typ 6 timmar. Awesome.

konstigt att man aldrig är riktigt sugen på bullar efter man har bakat dom dock.. men det kommer nog imorrn så ingen fara! ska ta med lite till min kära anna som inte ätit på år och dar!

Så jag åkte som sagt till Anna, såg dock ut som ett miffo för jag tänkte att vi skulle chilla hemma hos henne men nejnej, vi skulle till Kista. OH My God, pinsamt va bloggen? Jag så ut som ett miffo i Kista galleria. Såhär kan ju inte en utav sveriges nästa bloggdrottningspar gå omkring IN PUBLIC! Nej, så vi åkte snabbt hem. Efter systemet och Glitter - everything a girl needs.  HAH

Så åkte vi hem och åt tacos framför Färjan och Hollywoodfruar. Sen brummade jag hem för att göra klart bullarna. Nu ska jag nog sova.

WOW!

Först o främst måste jag önska Queen A VÄLKOMMEN!
Och hoppas att du mår bättre!

Sen lyssna och häpna bloggen hela 13 besökare rekordmånga:O
Vilka är ni ALLA! ( Ironiskt)

Måndag idag vilket betyder likvideringsdag och effektiva Eva lyckades få in lite shopping under den korta pausen, den bästa affären här måste vara BERSHKA en spansk klädkedja typ som H&M!
Tyvärr så har jag inte haft tid att ta kort på det jag köpt herreguuud måste ju göra det, alla bloggare gör ju det varför inte bara följa strömmen?:O

BTW JAG KOMMER HEM OM 5 DAGAR OM NI MISSAT DET!!!






Oh please do

let me tell you what we gon do.

2 + 2, i'm gon undress you.

Then we're gonna go 3 and 3 you gon' undress me.

Then we're gon' go 4 and 4, we gon' freak some more


you know it ;)

S


en vanlig måndag

Hej bloggen,

Idag vaknade jag nio för min pappa bad mig gå ut med hunden så en timme senare var jag ute i skogen. Sen blev det bråttom hem, in till stan och träna. Eftersom min pappa är sjuk var jag tvungen att byta plats på bilarna själv, plus att det inte fanns några parkeringsplatser i hela kungsängen så ställde mig på sidan av vägen. Hann i alla fall preciiiiis till passet. Nice. Sen hem. Förbi apoteket åt min kära far, sen hemoch börja baka bullar. Har betett mig som en riktigt hemmafru idag. Nu ska jag ut med hunden igen, sen ska jag åka över till Anna, gästbloggaren ni vet, och snacka skit, som en riktigt hemmafru! Livet är nice. HAH

Förutom att det är mjöl över hela mig. Det här kommer bli en asnicen bulldeg, kommer typ jäsa i timmar! Så eftersom jag inte fick  några bullar igår, då herr milton föredrog att åka på stryk av segeltorp istället för att baka bullar, fick jag ta saken i egna händer.

Så som ni säkert förstår så är min kära anna hemma igen. Tack Gud. Jag trodde hon skulle tyna bort där mellan lakanen ett tag. Det känns bra att hon är tillbaka. Snart ska vi göra stan osäker igen! Yea..


OCH DET ÄR FUCKING 5 DAGAR KVAR TILL EVA KOMMER HEEEEEEEEEEEEEM!
OCH DET ÄR FUCKING 16 DAGAR KVAR TILL ASIEEEEEEEEEEEEEEN!

den sitter som en smäck.

S

BYEBYE BABY

HAH. Blev ingen operation. Min immunförsvar var FÖR JÄVLA BRA för det. I KILL YOU ALL YOU INFECTIONS CRAP!

Jag har ätit frukost. Sjukt. Stod och tittade på allt som fanns i säkert 15 minuter innan jag bestämde mig. Nu väntar jag på att papi ska hämta mig. Sen kommer min bästa Sara och hälsar på mig.

Bästa: jag slipper ärr! Jag slipper gå runt med vita tejpbitar på magen på stränderna på Bali! (jävligt många på:n det blev).
Sämsta: Bye bye morfin (återkommande tema)

Veckans planer:

Ha matdejter med mina vänner
Sminka mig (ska börja redan idag, bara för att)
Pussa på min säng

Jävligt ambitiöst, eller vad säger ni ;)

HEJ FUCKING DÅ TOLVAN

// Queen A

Bitter

Vaknar upp till ännu en miserabel jävla dag på på tolvan. Sååå trött på det här. Börjar förstå innbörden av liggsår. Kanske borde upp å gå lite med droppställningen. Men nää, jag stannar nog bestämt där jag är.

Skulle först få bli opererad under dagen igår, sen under kvällen, sen under natten. En liten egen undersökning: all sjukvårdpersonal lovar saker de inte kan hålla (och då har jag träffat en hel del nu). Min favoritsköterska har nu slutat sitt pass, tråkigt! Har nu en rödhårig liten sak. Rödhårig är det enda jag vet om henne. Skulle lika gärna kunnat vara en man med tanke på att jag inte hade mina glasögon på mig.

Något positivt? Fick morfin inatt

Simma lugnt
// Drottningen


Gästbloggare

Hej bloggen!

Japp, ni ser rätt! Självaste twopeasonepod har fått en gästlboggerska!AWESOME!

hon bloggar direkt,live,från st. görans sjukhus. Senaste skvallret. Senaste nyheterna.


Så helgen då?

En hälsosam nykter helg! Fredagen började med innebandy, inte då jag som spelade. Tyvärr blev det en förlust,men det var mysigt ändå. Fick verkligen USAkänsla när jag satt där och kollade. Så nu längtar jag verkligen tillbaka, sjukt mycket! Sen lördagen var jga bara hemma, scrapbookade lite - återigen USA-känsla! suck. Se bar det av till TGI, USA IGEN JU?!, sen vidare till China teaterna för Hairspray,som var assöt verklgien! Sen agerade jag chaufför och körde hem till ett avsnitt av körslaget. Vem vill missa kungsängen egna Caroline af Ugglas? Inte jag verkligen! Sajk.
Idag har jag besökt min älskling på st. görans sjukhus! Sen vidare till tyresö för godis och sen till skärholmen för lite hockey, där killarna återigen förlorade. Det var kul ändå.


Nu sitter jag här och är lite förargad över våra besökare.. bloggen har gått ner till 4 5 unika besökare, WTF?
tagga till nu läsare ;)


S


Anna gästbloggar - Tolvans drottning

Hej alla friska grävlingar!

Mitt smeknamn Rambo efterlevs inte till fullo här på Sankt Göran. Har tillbringat de flesta timmarna de senaste 2,5 dygnen med att ligga still i en säng.

Avdelning 36 rum 12. DET ÄR HÄR DET HÄNDER. Var ensam först, men nu har tolvan fått inkräktare. Först kom M som inte har gjort mkt väsen av sig. Sen kom Rapen, hon hamnade snabbt på operation. Men i all denna hysteri med nya interner på tolvan gjorde att jag kom att tänka på hur viktigt det är att visa vem som bestämmer. Man måste visa vem som är boss. Fem tips:
Viska aldrig
Prata i tele när du vill
Ha besökare när det inte är besökstid
Var vaken på annorlunda tider
Be om morfin... ofta

Annars har det inte hänt mkt nytt här på Görans. Agda ligger och snarkar, inga nya spyattacker från Jurgen (han kan då INTE använda sin egen toalett utan tar den som är vägg i vägg med tolvan). Haggan på 14 har bajsat på sig igen. Alfred går runt och pillar tår som vanligt. Ni vet, the usual.

Over and out
// Tolvans drottning

DUDE


watch out, gästbloggare på G!


Finska karaokelåtar:O

God kväll!
Idag är det Söndag, vilket betyder att det har varit min lediga dag, men något vettigt har jag inte hunnit göra.
Igår var det en kollegas födelsedag och så vi gick ut o åt senare begav vi oss ut där hon firades med tårta. Men vi firade även för att vi lyckats starta upp en ny destination och sorligt nog börjar det ju lida mot sitt slut..:(
Det var i alla fall en väldigt intressant och rolig kväll/natt/morgon....

Vi träffade bl.a. jänkare som var i armen och lustiga var dem och sedan så sjöng jag självaste EVa ett flertal(2 eller 3) finska karaokelåtar och givetvist en mängds svenska låtar. Kan ni tänka er mig stå o sjunga på finska hahaha. Sedan så visste jag inte att 800grader kunde få så många människor upp på dansgolvet eller att Markolios låt "Orkar inte mer" var så svårsjungen som den va så nu vet ni det.

Så idag har man sovit åkt tillbaka till hotellet 2 h busstur:O men den sov man bort och väl framme "hemma" igen var det dags att få i sig dagens första mål(middag) och sedan har jag lyckats kolla på min första film här på Kreta!
Changeling vart det en bra film må jag säga.
Ne nu ska jag sova kanske....


Tröööt

Trött, Trött, Trött

Jag som alltid lyckas hålla energin uppe här har känt mig ganska trött fast ändå sa har jag haft en energinivå på max...skumt

Och S 16 över tåget det är sjukt bra jobbat och 5 min till godo bättre kan det inte bli, måste säga att jag saknar våra after-skol träningar måste erkänna att jag inte gjort så mycket på den senaste tiden, pinsamt nästan:P


Måste bara säga att igår på Torsdagen var jag uppe i 18tim rekord och sov 6 tim och välkomstmöte därpå woho!


Bloggtoppen

Nej bloggen, gissa hur många besökare det var idag då?


11 unika! Det ni!



Sen har vi sammanlagt 18 besökare, men det kan nog vara för att jag har vart inne cirka 5 gånger idag. Från 9 olika dator.

SAJK.

Åh, en liten tanke

Det är helt sjukt vad saker kan göra en glada. Sådana där småsaker bara
när någon säger tack, när man precis hinner med tunnelbanan, när man skriver sms och "jag är i sumpan" blir till "jag är i rumpan", när man hittar den sista hårsnodden, små sms, när man säger saker samtidigt - "peace out", när man slår världsrekord i att baka underbartbästagodastepajnågonsin, när man borstar tänder och tar bort sminket även fast man egentligen inte orkar, godis för 4.90.

Stay tuned, listan blir längre ;)

TräningsTorsdag

Nu när vi har blivit så seriösa med detta bloggande, måste jag ju bara uppdatera så fort jag kommer hem!

Så idag har jag både joggat och tränat. Hur ambitiöst är inte det? Hej Bali säger jag bara! Skämt å sido, jag gick och tränade för att jag var sur och grinig efter min lilla danskalektion. Efter passet orkade jag inte vara sur längre så då åkte jag hem och åt. Perfekt behandling. OCH jag hann duscha och byta om på typ 5 minuter, hann med 16 över tåget som jag till och med fick vänta i typ 5 minuter på, vad säger du om det E? Måste vara rekord va! Mycket bra kväll.

Livet är nice.

Imorrn är det fredag, och då är det helg på riktigt. Alla mina dagar känns iofs som helg.
Fredagsplaneringer ser ut som sådan, träna och sen hem till Erika och sen kolla innebandy, TT.
Lördag ska jag ut på middag med min pappa, kusin och brorsas flickvän och sen på hairspray.
Söndag ska jag kanske ta mig ut till tyresö för att laga mat och sen kolla hockeymatch igen.

Detta ser ut som en väldigt häslosam och ekonomisk helg, och det gillar vi. Jag är dock rädd att planeringen kommer spricka och det kommer ösa in en massa dyra onyttigheter. Det är smällar man får ta antar jag.

Dags att sova, peace out!


Piraten Eva!


Häromdagen skrev jag ju omjag någonsin skulle växa upp..
Antagligen inte...:O
Men ni måste medge att min ansiktsmålning är av hög klass!



You gotta love it

Tänkte vara lite orginell och lägga upp en konversation för att beskriva dagens händelser.


Sara

dude

såg att du ringde

var ute och joggade

ska duscha

3:35pmAnna

coolt

du är cool

jag gillare

3:35pmSara

hahahah

3:36pmAnna

jag har fortsatt lite på låtlistan !

3:36pmSara

DU är cool

:):)

3:36pmAnna

VI är coola

3:36pmSara

ooh där satt den!

3:36pmAnna

vilken jävla konversation :D:D

SNAP



just det.!


ASIEN, akta er!


God Morgon

GOD MORGON!
Har nyss blivit klar med min vanliga morgontradition.......

PANNKAKOR MED NUTELLA
Det som ar sa bra att bo pa ett 5-stjarnigt All Inclusive hotell maste vara att man far nystekta pannkakor varje morgon, maten star serverad mellan 07.30-00.00. Sa har gar man inte hungrig, byta lakan vad ar det liksom, stada rummet nej (fast det gor jag anda). Bor vid stranden med hotellets egna solstolar och strandbar
JA,listan skulle kunna bli lang men visst saknar man att ha allting i ett hur an i olika byggnader:P

Nej maste byta om ska vinka av lite gaster idag och senare idag for det av mot flygplatsen...

RSS 2.0