Ljuva semester!

Tuff dag...Gårdagen kväll underhölls av lite balkonghäng och sedan en sista tur in till Bangla sista gången innan semestern. Trevlig kväll inte alltför galen för en gångs skulle, dock så var det mindre kul att somna till havets största vågot i huvudet. Självförvållat!

Arbete hela dagen har gått riktigt fint faktikst, mina kära kollegor ringer ju alltid ocg väcker mig så att jag verkligen kommer upp, för jag har ju en grej för att snooza :)
En liten tripp till Stranden på siestan för att få lite färg, detta ångrade jag nog senare då jag märkte att några timmars sömn inte hade skadat. men jag överlevde kvällspasset också.

Packa skulle jag också göra kom jag ju på. Jag har ju köpt en 80L väska men när jag var klar med packningen märkte jag att den kanske var lite för stor. Men jag har fått med det viktigaste i alla fall och det jag har glömt får jag helt enkelt köpa!

Så imorgon eller snaraare om ett par timmar bär det av till bangkok. Sedan vidare mot hanoi i Vietnam. Sedan sista stoppet som är resan huvudattraktion LAOS. Där ska vi underhålla oss med tubing och bli lite kulturella. Det är förs nu jag inser hur oplanerat allt är men det löser sig längs vägen:)

Galet trött God Natt Vi hörs

Uppdateringen om min resa kommer strax!


Alkoholen har nog gjort sitt, eller?

Jag har nog överlevt den jobbigaste promenaden ever. Upp för 3 otroligt branta backar och svetten bara rann, benen bara värkte och andningen vart bara värre och värre.(lite till överdrift kanske men inte mycket)
Jag försökte stretcha bort värken men här sitter jag två timmar efter och mina ben värker.
Mina kropppartiklar måste ju ha börjat undra
"vad håller hon på med?
 Motion, nej, nej, nej nu är det något som är fel...
 det enda som håller igång denna kropp är ju alkohol, musik och en och ett annat dansmove"PUHÅ!

Agia Napa-projektet är påbörjat!

Hej alla goa och glada människor!

Jag har ju som sagt ett litet projekt inför sommaren och det är att redan nu börja värma upp lite för Cypern/Agia Napa. Måste säga att jag har börjat ganska bra! Förra veckan lyckades vi få in 3 rejäla utgångar på det tajta schemat. Men så ung och pigg som jag e så klarar jag det galant!
Så Sara, Christine och Calle jag tycker att ni starkt bör fundera på Cypern i sommar, jag ska visa er ett och annat!

Gårdagens utgång var en kul en. Lyckades få en riktigt party tuk tuk till Hardrock vilket fick igång oss bara sådär. Därifrån lyckades vi klämma in 12 feta guider i en tuk tuk, tur att färden enbart var sisådär 400m för snabbt gick det inte. Trevligt hade vi på irländska baren Scruffy med sång och dricka, färden tog oss vidare till vår vanliga rutt och den vanliga fyllan. Börjar komma på rutin nu för tiden! SkÅL!
Jag och min kollega hade planerat att efter vår lilla utgång skulle vi ha pyjamasparty dock var det ingen annan som ville va med på detta när det väl kom till skott tidigt på morgonen. Som Magnus sa så kanske man skulle ha gjort ett event på facebook, ska fundera på det och se om det blir fler deltagare nästa gång. Men jag o Sofia klara oss ganska bra. Hennes talande telefon var väldigt underhållande kl 4.50 på morgonen, resorb fick man serverat också. Förresten så lyckades jag innan vi kom hem trycka i mig den största burgaren ever, vi snackar tripple burgare med cheese och bacon. Så Sara dör dök matvraksEva upp igen.

Bakisdagen började bra frukost kl 11.30 och sen var det stranden som kallade. Där vi alla försökte vårt bästa att spela någon form av volleyboll i vattnet men det slutade som det gjorde. Lite musik och massa skratt och sång blev det också. Vi underhöll säkerligen de andra strandbesökarna där!

Kvällen ägnades åt MONOPOL. Ohh det var mitt favoritspel när jag var liten. Lika kul var det denna gång!
Sofia lyckades förlora två gånger. Jag höll mig kvar i spelet ganska bra så det blev oavgjort!

Men all in all en lyckad utgång som alla andra har vart och en lyckad bakisdag som inte enbart spenderades åt att sova!

Nu kom jag ju på att jag åker ju på semester på Måndag så dags o skaffa en ryggsäck och planera vad som ska göras.

Sara och Calle när vi träffas nästa gång IRL har jag många fler smaskiga historier att berätta so you better com eto Cyprys!

Ciao!


And Party And Party...

Först o främst, jag saknar min Saraklara :)

Dock så hade jag o Sara en trevligt chattande på Facebook:)
Jag hoppas dock att vi inom en snar tid ska kunna catcha upp med allt skvaller IRL.
Who knows Cypern S 11 kanske? Absolut!

Jag har i alla fall bestämt mig Cypern blir min sista säsong och därav så ska det bli den dräggigaste och galnaste, man måste ju avsluta på toppen, right?
ALLA SKA MED!
Detta kom jag på nu i veckan och min första uppvärmningsvecka slutade väldigt bra måste jag säga.
Lite jobb, massage,alkohol, utgångar och trevliga möten och händelser

En liten sak till bara Carl, om du e snäll kan du få göra ett litet gästinlägg:)

Wish me good luck på mitt nya uppdrag!


RSS 2.0