jag säger som usher

oh-my-gosh.

se på det här

jag dör.


S


Student-tider

Så i natt spenderade jag min tid på den underbara flygplatsen det var faktikst awesome:)

Jag sände iväg en buss som skulle till ett o samma hotell packat av en studentgrupp, har minnsann aldrig fått så mkt applåder och stå hej i en buss förrut intressant kanske fanns någon slags alkohol med i bilden också :)

När jag sedan några timmar senare kommer till hotellet had vissa antagligen t.o.m. hunnit tagit sig en liten runda på bargatan och e nu tillbaka från spöregnet. Jag kan även tillägga att det är svårt att öppna en dörr utan en nyckel haha studenter plus att har man vart på bargatan så behöver man ju kanske inte fråga vart den e och att Barapapapapa fortfarande e en populär sång e ju galet!

Sara jag tyckte jag såg lite oss i dem ack när man var ung, men det fick mig ändå att minnas tillbaka till månaderna innan studenten det var mig riktigt goda tider vi hade våra afterschool väldigt random men trevligt och alla goa studentpartajande.

Du kommer du ihåg när det vart lite sent till fysiken vi råkade visst somna hemma hos calle efter en riktigt dräggig kväll ( Undra om inte det var smör och äggkvällen ) då frågan var:

 FYSIK ELLER SOVA? Hmmm

Jag tror att svaret inte e så svårt o lista ut!

Jaja vad jag vill komma fram till är att alla har vi vart unga och än idag e vi det men förhoppningsvist med lite mer kött på benen eller?

Ohh jag kan tänka mig att studenterna nu ränner runt på Sthlms gator och gör dem osäkra haha

Odrägliga ungdomar!


Snabbt och Enkelt!

1. Jag har fått ett blåmärke i samband med när jag skulle sända en buss. Jag är på flygplatsen ska räkna så att alla är med i bussen vilket dem inte var så då ska jag går ner för trapporna ut ur bussen. Vad glr jag inte då rullar ner kjolen åker upp, busschaffören frågar om jag behöver sjukhus, mitt hår i klämman åker ut, bussen bredvid ser allt full med människor - Jag gör en fin räddning ställer mig uppp snabbt fixar håret drar ner kjolen haltar fram med min fot. Gästerna fick sig minnsann ett gott skratt säkert varsågod!

2. Vår lägenhetsbyggnad har ett känt tak. Ryktena säger att det e efterfest på natten och att det är en bra säng. Jag prövar att sova där, men ack nej ont i ryggen back to my bed.

3. Trevlig utekväll med finnarna lagom med alkohol duktigt Eva och jag var inte trött dagen efter

4. Försökte leva ett normalt liv dvs äta, sova, jobba, träna. FYI det funka i två veckor sen blev det tråååååkigt.

5. Jag självaste Eva har haft tvådagarsutflykten Kappadokien två ggr. Proud of myself.

6. Börjar undra när man ska ha tid o äta? Trodde aldrig att jag skulle säga det men de e sant SARA.

7. Nu ska jag till flygplatsen och sitta i en buss i 2 underbara timmar men innan det ska jag äta jordgubbar och kirsebear!

8. Jag har lärt mig alla hotell dvs vart de ligger stort stjärna till mig! ( Nästan)

9. Min vattenpipa fungerar

10. Jag ska hämta min tvätt!
/EvaAlanyaskandaler


Glöm inte att checka in den nya kategorin, Alanyaskandaler ;)Tisdag

Hej bloggen!

Idag skulle jag gått upp kl.9, men det gick inte. Så gick upp nu istället.. 2 timmar senare. Super. Ska i alla fall börja dagen med att jogga. Sen tänkte jag skriva rent alla mina biologianteckningar, så jag kan börja läsa efter helgen. Eller imorrn. Vi får se.


Det regnar typ idag,men måste verkligen jogga. Dels för att beach 2010 närmar sig med stormsteg men också för att min roomie redan joggat 5 gånger, och jag bara 2 - så han leder ju. PLus att han spelade squash igår. Vet inte om det räknas dock.. Så även om regnet öser ner ska jag ut!

Sen borde jag ringa till läkaren också, för jag har något sår vid näsan som typ inte läker. Men gör nog det imorrn om det inte blivit bättre.

Haha gillar det här med att skjuta upp saker.


Längtar helt galet till sommaren. Blir sååå nice ;)

S

Stockholm

Japp, det är sant. Det blir Stockholm över helgen. Det var inte särskilt svårt för min pappa att övertala mig. Allt som behövdes var "jag kan beställa flygbiljetter åt dig.. kan göra det nu med en gång."

Så klick. Så var resan beställd.

Idag har jag inte gjort ett skit. Lämnat nycklarna till min älskade förra roomie, eller i postkassen i alla fall. Vart hos polisen. Ätit choklad. Ätit Björns goda soppa. Upptäckt att killar visst snackar lika mycket skvaller som tjejer.

Oproduktiv dag, men skön. Längtar till helgen. Ska bli riktigt kul att komma tillbaka en stund.

Tror det blir lite shopping, förhoppningsvis besök hos frisören, mysmiddag med tjejerna, lite gamla godingar och turistbuss med Calle. Det bådar gott!S

Long time no blog

Hej bloggen!

Idag är det söndag. Det känns inte riktigt som det, eller så har de senaste fyra dagarna känns som söndag. Har verkligen inte gjort ett skit sen i onsdag så jag lämnade in min tpk-uppsats. Eller egentligen har jag gjort sjukt mycket. Roadtrip til Lyngby, druckit alltför mycket asti, ätit alltför mycket osunt, gått alltför mycket i klackar, har haft på mig alltför lite kläder med tanke på vädret, vart med om allt för mycket drama, och pluggat på tok för lite.
Vi var på Nasa igår. Det var inte toppen måste jag säga. Men det var väl väntat, då vi hade en grym torsdag?! I torsdags startade vi, jag och maria, med en mysig liten förfest, om vi ens kan kalla det, hemma hos mig med Martin.  Sen vid 1 skulle vi till Karel, men så blev vi stoppade av några vänner och följde istället med dom och sen vidare tll zoobar. Där var det bara sjukt kul! Sen vidare på efterfest med pizza, fisk och alors on danse för att sedan klättra över staketet till parken med våta fötter på väg hem medan solen gick upp. Lång natt. Kul natt.

Fredagen var jeg helt utsliten. Sov lång in på eftermiddagen för att sen halvsova vidare framför Gossip Girl i soffan. Sen var det fredagsbar på Panum. Var inte där så länge, men folk var iaf taggade. Nice. Sen kom jag hem och sov i 13 14 timmar. Så blev det lördag och jag joggade. Creds. Så gick jag ut och åt med Björn och hans vän. Trevligt. Sen hem för att tagga till för ingenting. Bittert.


Så idag hade jag tänkt att gå en promenad med min BFF. Sen handla. Suck. Och laga mat. Göra sånt där nyttigt. Har redan hunnit städa.

Okej, men det var nog det jag hade att säga. Hoppas Eva kommer och hjälper mig så vi kan hamna på bloggtopplistan igen ;)

S

RSS 2.0