Mösspåtagning!

Imorgon är det mösspåtagning mer behöver vi inte säga!

en lite mindre bra hårdag

Gissa om jag hade håret uppsatt i dag då?

Haha

Idag på väg ifrån skolan ner till tunnelbanan, så står tuben inne och vi står vid spärrarna och funderar på om vi ska hinna med den eller inte, plötsligt så ser vi en man i rullstol som sitter fast mellan dörrarna, han kommer inte in pga av höjdskillnaden mellan plattform och vagn( vad dem sista orden får mig att tänka på den där rösten i vagnarna)
Så då förösker vi att hinna med, Sara lyckas komma in med nöd och näppe men kommer Eva med nej nej nej....
Inte nog med det Sara lyckas få en utskällningn av gubben i rullstol som klagar på att man ska planera tiden bättre men den konversationen kan Sara få ta:D

Tvåsamhet!

Sara och jag gör väldigt mycket tillsammans vi går i samma skola, vi äter lunch, tränar, festar och bloggar  t.o.m tillsammans...

Saken är den att idag så klippte vi oss hos Toni& Guy Academy ( alltså hos lärlingarna), vi var väldigt nervösa att gå därifrån snaggade eller med en bob-frisyr eller något liknande.
Väl framme så hittar vi inte riktigt ingångne och när vi väl hittar den vågar ingen av oss ta det första steget och knacka på, så vi står där ute som två små muppar,men det hela löste sig och vi var inne.

Där inne vart det lite spänt nu började fjärilarna i magen verkligen flyga runt och den känslan stod i sig ett långt tag.
Där satt vi bredvid varandra, nervösa över hur det hela skulle sluta och funderade på om det verkligenvar så klokt att gå dit.

Med några om och men började det att klippas och det tog sin lilla tid, sisådär 3 timmar puh.
Men äntligen klara med inte tok för lite hår på huvudet kvar vart det väldigt bra.
Mina otroligt kluvna toppar som brukade underhålla mig på lektionerna är nu borta och Saras trolltoppar är som borttrollade dem med.

Slutet gott allting gott !!!

PS. Senaste gången vi bägge klippte os var i Januari och även det gjorde vi tillsammans!

Svullon det är vi allihoppa...


Som många säkert vet så har jag en väldigt stor passion till allt sött o gott
Och självklart påverkas en del av min familj av mitt svullobeteende!


Mjölk och bullar.
JAVISST!


Karma

Jag tror faktiskt på karma...

så här går det när man retar små 15åringar!


Ajjabajja
Kändisnytt...

Vem såg inte Alex Schulman vid Medborgarplatsen Fredag 24/ 4!

Bästa "kändis"skvallret jag har att komma med nu iaf!

Sökes en manager?


En bild säger mer än tusen ord?
Vi bad om att få en bild på managern till bloggen och detta var det vi fick,
Ett PR-trick?


En del av fredagens bravader

Igår slutade vi tolv och enligt våra planer skulle vi gå ta och njuta av någon uteservering med tanke på det fina vårvdäret. Vi hade dock vädliga bekymmer med att bestämma oss vart vi skulle. Det var allt ifrån st:eriksplan, söder, gamla stan etc vi hade verkligen beslutsångest, efter en bussresa till st:erikspan, snabb scheck på ett cafe, och en tunnelbaneresare  senare och ca 20 min beslutsångst vart det ett uteservering på Medis, vet att det var mellan Kvarnen och Melanders bakficka kan dock inte komma ihåg vad fiket VI var på hette,men kommer ihåg det som låg runt det. Där spenderades 4 härliga timmar i solen och Christine introducerade det hela med att tappa sin öl... Mkt trevligt iaf

( De otroligt vackar bilderna:P)
(Fotograf: Christine Af Nygård)

sedan begav vi oss till Christine för att ladda upp inför kvällen:)

Vår käre vän Calle och co. och även Ida gjorde oss sällskap senare under utekvällen
Trevligt sällskap= bra stämning


Hur kan det komma sig att ingen ser normal ut?

(Fotograf: Carl  Von Stokken)Arg

Nu jävlar är jag arg. då menar jag inte aminosyran. HAH kul skämt liksom.

Nån lite tattare tog alla mina saker. usch för människor.

jag hoppas dom sakta men säkert äts upp inifrån av vita larver. Jag hoppas att deras vårtos bara blir fler och fler. Hoppas att deras hår växer så groteskt snabbt att dom behöver hårspännen för att få på sig byxorna. Jag hoppas att dom alltid missar sista tåget hem. Och att dom alltid bli taffsade på på tunnelbanan. Jag hoppas att deras tänder snabbt blir gula och tillslut ramlar av. Jag hoppas att dom alltid förevigt kommer att ha könssjukdomar. Jag hoppas att dom kommer bli tjocka. Jag hoppas att dom inte kommer vara bra på något.  Jag hoppas att dom blir övergivna och utkastade och lämnade ensamma utan något. Fast å andra sidan kan dom ju bara sno en väska, för det var i alla fall något dom var bra på. Jag hoppas att dom skäms.

Nu vet ni hur min fredag såg ut

Ikväll är det fredag

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst!
Ge mig då KYLLING, det gillar jag mest.

Nu jävlar är det fredag.

Var beredd på uppdatering!


Livskvalitet!

Hej alla trevliga bloggläsare:D
De här två senaste dagran har minnsann varit händesrika på alla sätt o vis, tro mig...men jag ska bara ta upp alla nya "matupplevelser i detta inlägg!
Kan iaf berätta att vi två dagar i rad nu har proppat i oss en Ben& Jerry och det var gott och värt varenda öre.
Ni vet hur man ibland köper något och sitter och funderar på ska man ha kvar den, lämna tillbaka den, byta den, eller nej den kanske ä bra ändå osv.....Med Ben& Jerry får man aldrig såna problem det är bara köpa, äta o va glá!

21 April Tisdag: Ben& Jerry Cheesecake Brownie vilket delades på Christine, Sara och mig.
22 April Onsdag. Ben & Jerry Half Baked ( här svek Christine oss) delades bara mellan Sara och mig.


Sen kan vi även notera att vi även tog en liten After shopping/ After school man kan kalla det lite vad man vill, väldigt trevligt ska definitivt göras om det är trots allt bara 44 dagar kvar i tills vi tar studenten!

Detta kan tyckas vara väldigt onyttigt speciellt när vi t.o.m missade "Du är vad du äter " kl.20.00 pga av våran liten "paus", men vad är ett liv utan lite livskvalitet där man får göra lite vad man vill?


Livskvalitet?


Rykten

Det ryktas om att en viss Calle Stokken fick göra biologiprovet i källaren, så han inte skulle fuska. Men Carl Stokken har alltid en plan-b!

Tack Gud för humor

Som sagt, innan jag uppdaterar mitt otroligt händelserika liv, och jag var inte ironisk den här gången, måste jag bjuda på lite skoj som min underbart sköna vän anna och jag sysselsatte oss med.

Titta och njut!

Det börjar då en vanlig måndagseftermiddag när Anna spontant kom över en stund. Efter en promenad hamnar vi på facebook.

"Anna får en vänförfrågan (kompisinbjudning) av en viss Karin. Hon vet inte vem det är och accepterar för att se om detta kan få henne att minnas. Men mycket riktigt, hon vet inte vem det är.

Två minuter senare skriver Karin "hej" i facebookchatten. Sen börjar det roligaste Anna och Sara (som satt bredvid) varit med om på länge. Värt att spana in!

Suddig text, men LÄS ändå ;)
Enjoy!"


Det var nog ungefär såhär roligt vi hade åt detta, för att inte tala om Benjamins reaktion dagen efter.

Tack så mycket för det här Karin. Jag är så gald att det fektiskt fortfarande finns ganska smarta människor som kan bjuda på sig själva! Tack


Dagens goda gärning!

Som ni vet så har de "stackars" barnen runt om i Sverige börjat sälja den årliga majblomman. Måste för övrigt påpeka att i år var det fashion när det gällde färgerna, det tycker vi om. Så när Sara, Christine och jag sitter och äter Ben& Jerrys glass ( btw den nya smaken Cheesecakebrownie) så kommer en liten pojke fram och frågar ifall vi vill köpa en majblomma och givetvist ville jag att dagens goda gärning skulle vara avklarad så självklat ställde man upp för laget.


Måste förövrigt påpeka att det har varit en händelserik dag med många om och men, men det får min kompnajon Sara berätta mer om i och med att hon lyckades göra något väldigt coolt
.

Jag LOVAR ER att det är värt att kolla in senare.

Tjingeling

Matvrak!

Höjdpunkten i skolan är när man står i matkön och man vet att snart ska man få mat!

Grilltime is here!

Ni som har läst bloggen vet att vi alltid inte är så uppdaterade eller snabba , men här kommer de 2 hela bilderna vi lyckades ta på årets första grillning som hölls förra fredagen.
Anledningen till att vi skulle grilla var att det var jättefint och soligt väder, men knäppa osm vi är så tror vi att den värmen finns kvar vid 8 på kvällen, då det var väldigt mörkt och kallt för övrigt. Men vi hade väldigt trevligt ändå, trots att vi fick ofrivilligt "matgäster".


Äran till den goda och minnsann välkryddiga köttet går till grillmästaren Sara!


Christine får äran till att hon lyckades "glömma" potatissalladen,
(Men jag tror att hon hde en baktanke med det, potatissalladen innehåller väldigt många kalorier ,
eller hur "Anna Skipper"
)


Då kan jag väl få äran till de otroligt fina bilderna, där Christine för övrigt blundar och Sara ser äcklad ut!

Söndag

Vanligtvis brukar man ju ha lite söndagsångest såhär på eftermiddagen, en söndag. Men idag känner jag faktiskt ingenting. Jag känner till och med att jag skulle vilja gå på bio, men dessvärre, verkar jag vara den enda. Typiskt.

I helgen har jag inte alls gjort mycket vettigt känns det som. I fredags var jag ute och åt på  Mississippi In med min mamma och min käre kompis Ida och hennes mamma Eva. Mycket trevligt. Vi fick även gratis bullar. Det var väldigt bra. Sen fanns det en tjej som åt så sjukt äckligt.Tänk er när en riktigt tjock och lite nästan äcklig människa sitter och verkligen trycker i sig en pizza. Verkligen grisar. Mat ramlar ut munnen på en och och verkligen tjockar sig i pizzan med fett runt hela munnen. Hon drog till och med av osten och körde in i munnen, trots detta vart tallriken som slickad väldigt snabbt. Det udda var att vid första anblick så såg hon sjukt snygg ut, men efter att hon börjat äta kunde man inte ta ögonen ifrån henne.. och det var inte för att hon var så snygg längre. Vi hade i alla fall väldigt roligt åt henne. Alla fyra.

Sen skulle vi på bounce. Det var otroligt bra. Vädligt gripande faktiskt. Så alla läsare, jag tycker att ni borde bege er till Orionteatern och se den. På riktigt. Och jag får inte betalt för att säga såhär.. utan den var faktiskt väldigt bra!

Sen åkte jag hem, för jag var sjuukt trött eftersom jag hade vart på en skiva dagen innan och bara sovit några få timmar. Sen på lördagen så fixades det ute i trädgården, och vi tog bland annat bort plåtarna till poolen så nu jävlar är det vår på riktigt! Synd bara att det var typ nollgradigt på kvällen då jag och en annan vän, Shah to the habe, tog en fika på söder.. efter många om och men. Det var väligt mysigt faktiskt.. eller egentligen var det rätt omysigt. Men vi hade det kul ändå. Idag har jag inte gjort så mycket, ingenting närmare bestämt.

Jag har lite energi kvar och känner mig lite kreativ så jag funderar på att baka något som jag kan tjocka mig i a la flickan på pizzerian ikväll. Låter som en bra plan. 

Hej svejs

Cool kakaVille bara påminna om den coolaste kakan som jag har beskådat i denna värld.
Rainbowcake!
(En dag ska jag minnsann baka den)

Knäppiroll!

Bibliotek är verkligen ett konstigt ställe
schhhhhhhhh....

Nytt ord

Tänkte introducera ett nytt ord idag.

Slå upp omotiverad i ordboken. Där hittar ni en bild på mig.

Matematik är skit. Det rimmar ju till och med ... måste betyda nånting.

We're back

Okej bloggen. Nu är vi tillbaka.

Efter finland., Efter Tjeckien. Efter magsjuka.


Nu kör vi.

Bortresta!

Det har varit lite dålig uppdatering på sistonde, detta beror på att båda bloggarna har varit lite bortresta och så...
Eva gjorde en snabb visit i bastu landet Finland
och
Sara gjorde en liten snabbvisit i den mystiska staden Prag

Mer info kommer senare

Bloggen firar...

Idag är det 1 April, vilket betyder......damdamdam
Bloggen fyller 1månad!

Bakgrund:
Det hela började när Eva och Sara fick för sig att haka på bloggtrenden 500 år efter alla andra,m en som man brukar säga bättre sent än aldrig:)
De hade väldiga problem med att hitta ett passande namn, så efter många dagars tänkande så kom de på det (Sara då)
TWOPEASONEPOD, klockrent!
I början var det gick det lite segt vi hade ett medelvärde av besökare på kanske 2 max tre personer Sara, jag och Calle(typ)
Men nu senaste dagarna har vi haft hela 10 besökare flera dagar i rad woho...
(scchh, vi kanske ska hålla tyst om det här för då knske Calle vill ha sitt arvode i och med att han e vår manager,tror han:P)

Tjingeling!RSS 2.0