rocking it.

Är jag efterbliven eller är den här videon typ nice?
S

baby, you're a firework

Hej bloggen :)
Idag har jag verkligen chillat. Inte okej. Var i skolan vid 9. Läste till halv tolv. Hade lektion till 2. Åkte hem. Chillade någon timme. Gick igenom cellecyklus - sitter inte helt måste jag säga. Sen chillade jag igen. Kröp upp framför brasan med histologiboken. Mys ;) Sen två gamla examensset. Sen gjorde Björn köttbullar. Mums
Och, jag köpte en stor ost idag. Var helt taggad. Sen kommer jag hem och öppnar osten. Bara vid lukten så dog jag. Smaken var ännu värre. Den var sjukt äcklig. Åh, jag är så besviken.
Nu ska jag kolla på Ung&Bortskämd. Höhö
S

FWI

Glömde säge en viktig sak,
Jag saknar min Eva!
S

Godmorgon.

Godmorgon bloggen.
Jag är så jävla trött. Legat i min säng i snart två timmar och bara dött. Det är som om jag vore bakis, men det är jag absolut inte. Kommer inte ens ihåg hur alkohol smakar. Man kan tro att jag lever värsta sunda livet, men ack nej - där har ni fel. Igår kunde jag inte koncentrera mig (därav 6 inlägg om någon random dude på biblioteket...) och kände ett sjukt sug efter godis. Så efter 3 timmars inre konflikt om ifall jag skulle låta cravings ta över kroppen, gick jag ner till affären. 4 cookies, en chokladkaka och ett stort glas oboy senare låg jag på golvet och vred mig av uppfyllldhet. Värt.
Idag hade jag tänkt plugga. Det ser jag fram emot.
Tjingeling.
S

uppsummering.

så jag har nog egentligen inte fått gjort så mycket idag. men så känns det kanske alltid när man förhoppningsvis börjar lära sig nått.. går man ju bara igenom samma saker heeela tiden. eller så tror man att man kan, och gör samma fel hela tiden.
eller så spanar man på dom andra som ser ut att kunna koncentrera sig som bara sjutton.  det ger en sjuk ångest.  facebook är också ganska bra på att sno koncentrationen.
note to self: ta inte med datorn till biblioteket. (eller ta med datorn men koppla inte upp till internet!)
suck. ge mig jullov.
S

spunk

just nu äter jag spunk.
spunk är inte vad som helst mina vänner. spunk är gudarnas godis. laktrits.
S

kontring.

världens snyggaste kille (orginalet) har nu kämpat sig upp till titeln igen.. han är inte helt där, men han är fan nära.
bara så ni vet.
S

1 - 0

1 - 0 till the new guy. världens snyggaste kille kallas inte längre världens snyggaste kille. Fail.
Har nog suttit här för länge. 
S

konkurrens.

Världens snyggaste kille har fått konkurrens.
Det här kan bli spännande..
S

Jag är kär.

Åh herregud. Tror väääärldens snyggaste kille sitter några stolar ifrån mig på biblioteket. jag kan typ inte koncentrera mig. han är dock askoncentrerad. synd.

Han har på sig en ljusblå skjorta, men en lite mörkare blå "väst" (eller vad fan det heter?!) över. Han har en grymt snygg klocka. Och hans kindben är nog handgjutna av Gud. Hans hår är som bomull, eller nej. tjockare. men ändå mjukt (inbillar jag mig iaf!)
Kan dock inte se vad han läser. Eller vad han har för skor. grumt.
Sa jag att jag inte kunde koncentrera mig?
S

RSS 2.0