replay

Hej,

Jag gjort det igen! jag var och tränade. Idag blev det bodypump. Chockstarten forstätter. Det var inte lika smärtsamt som spinningen, men de spelar definitivt i samma liga. Inga tårar dock. Men kommer bli positivt överraskad om jag kan gå de kommande två dagarna. Tur att jag är ledig imorrn.

Snart ska jag jobba igen, men det är lite dåligt väder så vi får väl se hur det blir. Dessutom är det sommarkrysset, för er som är intresserade :)

Ja, snart blir det Smögen också! Det känns gryyyyyyyyyyyymt kul. Har ju nästan väntat ett år. Men mer om det sen,för nu måste jag plocka ur diskmaskingen!

Tjingeling,

S

WHITE PARTY!

Ohh vad jag saknar spinningen måste jag säga närjag såg att du o Christine hade vart där:)
Men bra JOBBAT!

Riktigt bra jobbat med kladdkaka til frukost också man lever ju bara en gång, gud vad jag ska baka när jag kommer hem och det är snart lite mer än en månad, längtar till sommar o sol i sverige!

Ja senaste nytt: White Party på stranden var awesome. För er som inte vet är det en utav de största festerna här i Alanya. Alla har vitt på sig såklart och det är på stranden awesome! Och sara nu när du har gått o blivit dansk hade vi två kända danskar där KATO och MORTEN something ( Dj's). Detta betyder också att stället krylla av danskar och danska låtar, men för er där hemma i sthlm som kanske aldrig ens hört ett ord danska ska jag säga er Danska rapplåtar äger !
En awesome rolig kväll, och en awesome rolig jobbdag väntade därefter som bestod av service o välkomstmöte och efter det efterlängtad beachservice o sen återigen service dvs 13 h i sträck bara JOBB! Var lite lagom trött så där but i made it!

Idag väntar SEX AND THE CITY 2 sen nalkas nog en liten utgång i danskarnas paradis( Alanya kryllar av danskar). 

Ha en god kväll!


Sommarlov

Hej bloggen,

Jag har typ sommarlov, fast jag jobbar också, så egentligen är det ju inte sommarlov. Idag har jag betsällt ett träningskort. Första steget. Det lätta steget. Nu är det bara själva träningen kvar. Eller jag tränade faktiskt igår. Spinning. Jag och Christine tänkte att det var en bra idé att riktigt chocka kroppen såhär i början. Och chock var vad vi fick. Jag ville gråta. Gråta av smärta. Av trötthet. Av ångest. Det var hemskt. Men efter 45minuters svettande så var vi äntligen klara. Då åt vi. Sallad. Vårat nya sunda liv bara fortsatta tills Diego (Christintes pojkvän, för alla er tusentals läsare som inte hänger med bland alla människor här!) tvingade, och dåmenar jag verkligen tvingade, med oss till Gröna Lund. Där kunde vi inte stå emot frestelserna längre och det blev både sockervadd och våfflor. Så var det som bortblåst.

Idag bestod min frukost av ett kladdkakekex (som btw Christine, var OTROOOLIGT god om man doppade den i mjölk ;) ) och mjölk. Sen åt jag en melon. Inte en hel då..nån måtta får det vara!

Så mer idag har jag suttit i telefon med SATS, jag och hon är typ bffs nu. Riktigt tajta. Sen har jag väntat på att min pappa ska bli klar så vi kan åka till IKEA, bauhaus och elgiganten. Trevligt.

Oj nu kommer han. Jag har inte ens duschat.

Tjoppsan


Strandservice!

Så två dagar i rad har jag jobbat på stranden. DVS sitta under ett parasol och ha service i uniform. Ganska nice men lite weird att sitta fullt påklädd på stranden medan alla andra springer runt i badbyxor o bikini. MEN det är inte varje dag man får sola under arbetstid så att bära runt på stolar och parasol e nog ändå värt det!

RSS 2.0