Tisdag

Hej bloggen!

Det var ett tag sen jag skrev, men det går ju ingen nöd på er eftersom min partner klarade av att bombadera med inlägg utan min hjläp! Super. Och Eva, jag tycker också att damen eller kvinnan på gymet igår var rolig - men det kanske var en sån "måste var där"-moment. typiskt.

Idag då? Vi började 8. Med fysik. Med Torsten. Sen Matte. Med Torsten. Ja ni ser mönstret.

Sen blev det mat. Mums. Sen var det dags att träna. Och var är dagens skvaller från gymet då? Inte något särskilt egentligen, men jag tänkte bara på en sak. Man kan väl säga att Eva och jag sticker ut lite. Först och främst har vi inte en vanlig "gymoutfit", utan vi kör på dom där shortsen eller mjukisbyxorna som man har längst in i garderoben och inte sett skymten av på ungefär 3 år. Ofta kommer de i lite konstiga modeller (eller kanske bara för små egentligen...?) och lite konstiga färger (eller kanske bara är urtvättade...?). Så bara det ger ju ett ganska lamt intryck. Sen ni som har träffat Eva och mig vet att vi kan bli lite... hmm, vad är ordet jag letar efter? Flamsiga och barnsliga kanske? Vi beter oss som 12 år helt enkelt. Och ja, dessa sidor kan även komma fram på gymet för att variera vårt skvaller. Och om de inte tror att vi är fotbollsspelare (för aa, det har faktiskt hänt..., men det kommer i ett annat inlägg) så händer det att folk tror att vi är där för första gången. Eller att vi i princip aldrig har gymmat förrut. Och vi är långt ifrån biffar och visst krånglar vi till det ibland, men oftast vet vi vad vi gör. Och då undrar man varför folk lägger sig i? Ibland är det hur snällt som helst när de tipsar om hur man kan göra en övning mer effektiv och säger det på ett trevligt sätt. Sen finns det ju de som avbryter och tror att de har ensamrätt på sättet att gymma. Gosh. Så igår då så kör vi på varsin maskin och man märker att det börjar bildas en liten kö bakom oss till maskinerna. Så jag vänder mig om mot denna mörka biffiga man och frågar om jag tog maskinen från honom? Och han svarar att nej han kan vänta...(för det var ju det jag frågade liksom...?) Så han böjer sig och kollar på vikterna, och jag tror att han skulle kolla hur mycket han hade tagit så han visste till nästa gång, men jag hade redan bytt till lättare vikter så jag frågade lite charmigt om han visste vad han hade (i annat fall kunde jag tala om det för honom eftersom jag kom ihåg vad jag bytte ifrån). Men han kollar istället på mina ynka typ 22,5 kilo och säger "klarar du 20?". jag svarar lite nervöst, "ehm jaaa". Han svarar "okej du är stark". Fattar ni något av denna historia? Nej precis. Tänk er denna förvirring ni nu känner, fast med en stor mörk man stirrandes på er. Precis. jag fattade ingenting.

Hur som helst, jag kör mina 20repetitioner, eftersom jag har blivit tillsagd att träna med lägre vikter men fler repetitioner men nu har jag börjat lägga på lite i alla fall. Efteråt måste såklart killen kommentera och ba "så där ska du inte gymma, du ska göra få repeptitioner och vila 10 sekunder mellan, annars sliter du på musklerna"

Ja men tack killen.


En annan rolig sak, som jag egentligen skulle berätta, var att man börjar ju känna igen människorna och heja lite diskret på varandra. Så Eva, vi har ytterligare en kompis - gyminstruktören själv! Vi morsade och småpratade lite med varandra. Dessutom var, du vet han Eva som sa åt mig, hans kompis i rosa tröja var där idag igen.. get a life. hah.


Hörs snart bloggen, hörs snart.

Virrig dam!

I dag på gymmet:
En äldre dam på cirka 40 år hade en personlig instruktion med en gyminstruktör. Gyminstruktören håller på att vissa en övning,armhävningar fast på en sån här trendig boll ni vet. Man har alltså fötterna på bollen och gör sedan armhävningar. Antagligen tyckte den där damen/ tanten att det vart lite för jobbigt för hon frågar honom

damen:"Är du SÄKER på att man inte kan göra så här?
då menar hon att man gör armhävningar med armbågarna i golvet.
Gyminstruktören: " JA"
damen: "Är du VERKLIGEN säker?
Gyminstruktören: " JA"

Long story short, hon trodde att hennes lathet skulle kunna vinna över gyminstruktörens kunskap om träning. Han vet antagligen vad han håller på med för det är hans jobb, medans du damen är där för att lära dig, inte lära honom...

In the moment så var det här otroligt roligt!

Eva=Konditor?

God kväll!
Igår kväll innan EARTH HOUR vill jag bara påpeka ( trots att jag kollade på Robinsson då:P)
Så fick jag för mig att prova baka Cupcakes, tyvärr såg dem inte exakt likdana ut som på receptbilden och inte smakade dem lika gott heller:( I ugnen så svällde muffinsarna över HELA plåten redan då förstod jag att det inte skulle gå, men jag gav inte upp utan fortsatte så gott det gick och detta blev resultatet

Det svämmade över, men jag slet loss det som gick, glasyren fick en äcklig snorgrön färg så jag försökte piffa till det med strössel...

Så här ska det se ut!!

Likt min gröna "wannabecupcake"?

It's over!!!

Ja då har man klarat av ännu ett högskoleprov, tillsammans med tusentals andra "smarta" ungdomar runtom i Sverige.
Ska faktikst säga att det kan löna sig att gå i skolan, för det dök faktikst upp två ord som jag har lärt mig i skolan

Inducera, lärde vi oss på fysiken i samband med induktion
Extremiteter? lärde vi oss på biologin
Som ni ser så lönar det faktiskt sig att gå i skolan, det är faktikst bra att gå i skolan
Så när skolan suger som mest tänk farmåt då du en dag sitter där i den stora aulan eller fjuttiga klassrummet och gör det där satasn provet då kanske du önska att du hade lyssnat på din mattelärare när han berättade vad Algebra betydde!!!:DDagens outfit!

Vet att det har vart lite klagomål på att det har varit för lite dagens outfit!
Givetvist lyssnar vi på våra läsare...

 Vita långärmad tröja H&M 129kr, Färgad t-shirt Stadium 4st 99kr, Short H&M 98kr, Leggings H&M29kr,
Keps Polarn&Pyret 125kr
( Ifall ni skulle vara sugna på våran heta vår outfit)


Högskoleprovet är dödsdömt!

Taggade för högskoleprovet imorgon?
Självklart ska det bli super att vakna klockan 7 och se framemot den otroligt långa men roliga 8 timmars dagen bänkad i en och samma sal med samma människor en hel dag!!!! Det är tråkigt nog att göra provet men att sitta och stirra på samma människor i 8 timmar gör inte saken roligare man borde i alla fall få byta lite sal då och då så att man får lite ombyte i alla fall. Något som högskoleverket borde tänka på till nästa år?
Sedan har väl jag som säkert tusen andra runt om i stockholm läst Metro's tips till att få bra reslutat på provet och ett utav dem var ju faktikt att komma nykter till provet.Nähä, det tänkte vi ju inte på. Nästan så att man blir sugen att prova det.

Så önska oss lycka till så kanske vi önskar er andra lycka till!
So long!

Kvällens MATFörrätt: Baguette med tomatrör
+ Knaprigt bröd och ett plus till de saftiga tomaterna
- Vitlöken, inte så attraktivt att lukta vitlök resten av kvällen
Huvudrätt: Potatisgratäng, kyckling och sallad
+Till den otroligt saftiga och magnifika kycklingen där aromen av såsen verkligen kom fram
-Till den tråkiga salladen som kunde vart lite mer färgglad
Efterrätt: Cheesecake?
+ Perfekt sötma och konsistens
-Man orkade dock inte äta två

I det stora hela fick middagen 4/5 solar

Knattarna i full gång!

God Kväll Folket!
Som alla kanske vet så var vi på våran studentskiva igår, som var SUVERÄN, mr lyckad än vi själv faktikst trodde så än en gång underskattade vi oss själv:P Om ni kanske inte listade ut det genom alla våra hintar så klädde vi ut oss till Knatte, Fnatte & Tjatte.
 Sara=Knatte Christine=Fnatte Eva=Tjatte
Vi passade även på att hålla ett tal ,vilket varken Sara eller Eva någonsin gjort förrut, men givetvist klarade vi det galant
Givetvist träffade vi även andra kända serifigurer där alltifrån transvestiter till häxor och änglar...
Den ökände Calle gjorde även ett besök med sina kompanjoner, och redan i kön förstod han att det här inte var Stureplan för nu stod han ju inte på listan, så han fick helt enkelt smaka på det vanliga Svensson livet, men inte var han sur för det.
Sedan fick vi även ett och annat besök från våra nära och kära.Knattarnas kepsar var väldigt populära under kvällen och vi var alla tre tvungna att hålla i hatten om vi inte ville bli av med dem:P
Tyvärr vart Fnatte lite trött och vart den första som drog, sig hemåt, och antagligen så smittade det av sig för kort därefter så drog sin Tjatte också hem. Vinnaren för ikväll vart Knatte, den röde( Calle vet vad detta innebär) och hon höll sig minnsann uppe för alla oss tre.

Nu smäller det

Då var det dags. Vi ska bara sätta på oss ansikterna och sen drar vi iväg till Cissi och laddar upp med synder.

Förlåt oss.Ses i kyrkan på söndag!

VÅREN 09


Det ryktas om att grönt, rött och blått är sjukt inne ;)


Världen säkert godaste....

http://www.omnomicon.com/rainbowcake
Den här kakan är grym, snygg och cool.
Den har allt ni måste se.
En lycklig dag ska jag se till och baka den minnsann!

Hjälten

Vi har glömt att nämna vår mentor, vän, manager, idol,psykolog,ledsagare,personliga tränare och livscoach
Carl G Stokken
Detta inlägg är tillägnat till dig
Tack för allt ditt stöd och för att du tror på oss

Vi älskar dig !!!
:D

Godisfajt!

Sara Fransson åt ur min godispåse, förstår ni hon åt mitt godis, det ska hon minnsann betala för någon dag om jag kommer ihåg det. Sedan har hon mage att fråga om hon kan få smaka en snickers av mig, och hon vill inte ha en hel utan hon vill ha en halv snickers i hopp om att bli nyttigare, j*vla"wannabe-Christine", (tror hon), men hon får tro det om hon mår bättre av det. Så då har man fått ut dagens aggressioner.

Sara vill bara påpeka att hon fortfarande kommer in i barnstorlekarna i tröjor pfft. 

NU har nedräkningen börjat till våran historiska skiva och vilken tur vi har att vi inte behöver fixa håret:P

Första ordet.

I högskoleproveveckans tecken tänkte vi börja med en ny kategori här idag - Ordkunskap. Veckans Ord. Eller kanske Dagens om vi blir ambitiösa (=full av starka känslor att lyckas).


Dagens ord upptäckte vi under en fysiklektion, och det var då våran kära Per Arve som är klok som en bok, som Christine skulle ha sagt (hon måste snart få en del av vinstsumman så mycket som hon är med i bloggen nu för tiden). Ordet var härbägera. Och vi ska nu dela med oss av ordets betydelse:

härbärgerar verb
ge rum (för natten) åt (även allmänt "ge plats åt")

Minnesregel: Tänk er ett härbärge :)

Nu fick ni faktiskt två ord i ett inlägg. Tur för er att vi tycker om er så mycket då.


Jacka

Hej Bloggen,

Jag ville bara dela med mig av mitt senaste inköp. En jacka. En svart lite sportig kanske jacka från adidas. Den är ganska fin tycker jag. Dock lite tunn så jag måste vänta på att det blir varmt.

Apropå varmt, jag har verkligen tänkt på det där med kyla. Ikväll har jag tagit med mig mjukisbyxor och sockor till resan hem. Som jag alltid brukar säga - alltid redo.

Låter som något som Gröngölingarna skulle säga.


Nått att tänka på!

Eva delade precis med sig av lite kuriosa från 30 och 50-talet.

Det var nämligen så att då var det attraktivt för kvinnor att väga mellan 70 och 80 kg. Tänk om det ändå vore så väl. Man avgudade Marilyn Monroe med sina 90-60-90.

Så kan det gå.


Dagen med stort D

Good Afternoon Bloggen,

Nu sitter vi alla här och taggar till hos Christine. Egentligen taggar vi inte till så mycket för vi (eller jag och Eva) har tryckt ett halvt kilo godis. Vi var jättepigga. Sen blev vi jättetrötta. Och där är vi nu. Christine påminner oss om våran powernap. Det låter lockande. Jag bara fortsätter äta även fast jag håller på att spy. Det känns inte så bra. Christine tycker att vi är jätteäckliga, och jag tror jag nog förstår henne. Hon är så duktig. Hon köpte godis, dock inte lika mycket, men trots detta är det hon som har mest kvar. Men så är hon ju fit som en råtta också.

Eva låg på en spikmatta nyss. Jag tror inte hon tyckte det var så skönt för hon låg och skrek samtidigt som hon tryckte i sig resten av godiset. Det tog ett tag för först vågade hon inte röra på sig för det gjorde så ont.

Nu ska Christine duscha. Kul att hon ska vara fräschast av oss då. Vi andra kommer få löka medan hon doftar ros.

Vad kan jag mer berätta om dagen? Jo kanske att vi hade pannkakor i skolan. Och grädden var extra vit, men vår alledels egna matexpert Eva påstod att det inte var socker i och det var därför den inte smakade så bra. Däremot hörde vi från andra källor att den smakade såndär spraygrädde. Skumt. I skolan hade vi även ett oförberett kemiprov på allt vi gått igenom sen augusti. Ni alla kan ju tänka er hur det gick?

Nej nu ska vi gå och äta lite nyttiga mackor.

Håll er uppdaterade!

Studentskiva!

Årets förmodligen första studentskiva närmar sig:)
26MARS @ Helens krog
Detta är en maskeradskiva och vad Eva och Sara ska klä ut sig till är en hemlis, det finns även en tredje person inblandad:P

Så imorgon skapar vi historia för det är nämligen Cybergymnasiet första skiva EVER!!!

Måndag

Idag är det återigen måndag. 

Och vad kan muntra upp denna dag om inte självaste Linda Rosing som stolt korsade odenplan vid ungefär 12.04. Hon passerade 42:ans busshållsplats och över gatan vidare förbi Coffehouse och skoaffären sedan kvickt in på Norrtullsgatan. Hon bar en röd väst, eller röd jacka - mitt minne är inte så bra - stora glasögon och putiga läppar. Hon såg ganska fit ut. Som Barbie ungefär.

Vinterns outfit!

Två "grymma" snowboardåkare med två "grymma" outfits!


Påminnelse!!!

Tävlingen är fortfarande i full gång så sätt i gång
mejla o skriv, för kanske är du den lyckliga vinnaren av Carl G Stokkens autograf

"Här på Kreta är det 35 grader varmt, full sol och inga moln"

Hej Hej!

Nu när jag hunnit smälta mitt lilla chockbesked tänkte jag berätta för "alla våra" läsare att jag självaste Eva har fått jobbet som kombiguide alltså reseledare/aktivitetsledare på Kreta i sommar woho...sug på den ni:D

Det hela började med en intervju i Malmö. så jag åkte i smyg (ingen visste det, förutom Sara då...)förra måndagen 9/3-09 till Malmö, en vacker liten stad må jag säga. Där bemöttes jag av två trevliga damer och det gjorde klart för mig att jobbet inte bara innebar sol och bad, snarare tvärtom....Men jag klarar ju allt(nästan)så igår fick hon ett positivt svar tillbaka och givetvist tackade jag ja, sprang runt huset och skrek av glädje hehe lite måste man ju bjuda på sig själv här i bloggen:P

Så avresan blir den 6 Juni kl.06.05 avgår planet, dvs dagen efter min student som är den 5 Juni, så i kan tänka er själva att komma ner första dagen på jobbet helt slut efter sin studentdag då det firats och partajats hela kvällen :P
Plus att jag måste packa en väska för 5 månader:D

Mer info kommer snart tills dess så får ni ha en trevlig kväll
OCh vi hoppas att vårvädret håller i sig

Eva
lite såhär i efterhand

Fast nu kom jag precis på att jag kommer ju sakna dig i sommar....

GAH GRATTIS

Det finns bara ett ord:

GRATTIS!


helt galet. shit vad kul. fan vad ballt.


Okej, det blev visst mer än ett ord...


Tävling Ett

Hej igen Bloggen,

Jag tänkte bara tipsa er om en sak. Precis som alla stora bloggar har vi tävlingar då vi lottar ut något värdefullt. Denna vecka handlar det om ett Carl Stokken signerat Thank God It's Friday-kvitto. Och JA, it's the real deal - ingen kopia!

Det kan vara svårt att tro att detta är priset , men vi gör det här för att vi tycker om våra underbara läsare så mycket och vill unna en av er något extra. Allt ni behöver göra är att skriva ert namn och mailadress bland kommentarerna och sedan motivera varför just ni ska vinna denna vecka! Lätt som en plätt, eller hur?

Så Lycka till nu allihopa!

 

17 mars

Hej Bloggen,

Idag är det tisdag och det betyder att veckan har börjat på riktigt. Vi börjar morgonen med två timmar fysik med vår allas Per Arve. Även fast vi alla känner en stor suck inför fysiktimmarna så måste nog alla innerst inne hålla med om att Per Arve är, rent ut sagt, asball. Idag hade han hängt för alla fönster med svarta sopsäckar och vad vi först trodde skulle sluta i en massaker eller nått annat snuskigt slutade med en neonupplyst liten cirkel som berodde på något magentfält hit och dit. Det var lite coolt.  Men när vi idag frågade om vi kunde röra den skakade Per allvarligt på huvudet och sa att den skulle gå sönder och det vore synd eftersom den kostade 15 000. Det som är mer intressant är att apparaten bara kostade 10 000 förra veckan.

Efter detta hade vi matte. Inte så mycket säga än en liten påminnelse om att räkna 20 sidor till nästa veckan. Kul.

Sen slutade vi. Fast som den underbara träningskompis jag är satt jag kvar och väntade på att Eva skulle sluta så vi tillsammans kunde träna. Det gick ganska bra. Skojjsigt.

Därefter träffade jag Ida - och oj så trevligt vi hade. Sen åt jag middag, eller nej jag lagade till och med middag. Wok och kyckling. Det var inte så gott faktiskt. Nu ska jag nog krypa ner framför någon film som min mamma ville se. Jag har nog inte varit så effektiv idag, men det får jag ta igen imorrn. Eller något.

Nu ska jag vidare till sängen,

Godnatt
Ja, vi har syndat...

Då var det väl dags att skriva om helgen, har inte riktigt haft ork att göra det för det tog väl ett tag att "recovra", ska nu se om bloggskillsen fortfarande finns kvar..

Ja, i lördags var det dags att bege sig mot storstan och träffa den ökände och mystiske killen Carl Stokken.
Vi åkte båda två från varsina håll in mor den stora, coola staden Stockholm där vi skulle möta upp honom vid något ställe som hette Friday's, där vi gick igenom allt som hade hänt oss mellan himmel och jord och vi fick även höra om Calles spontana trip Amsterdam, samt början på livet som troende otroligt intressant må vi säga hehe...
Vi såg även våran vän "tanten som glömde paraplyet", och Carl hade en liten flört med servitrisen ;) heh
Där drinkades( som troligtvis inte hade någon alkohol i sig, jag förstår om de försöker blåsa turister, men att dem även gör det med hederliga lantisar, förvånade oss)och shottades det, det vra meningen att vi bara skulle föra där men plötsligt vart det midnatt och vid det magiska tolvslaget bestämde de tre musketörerna sig för att bege sig vidare. På väg till nästa ställe hittades otroliga 200kr på marken, vi tackar Calles trogna vän Gud för hans barmhärtighet!
På nästa ställe träffade vi Calles dubbelgångare det var inte bara en utan flera, kan ni tänka er flera Calle på ett o samma ställe helt galet må vi säga,där fortasatted shottande och "drinkande". På något vänster hamande vi  i Gamla Stan där vi inte fick nåot vettigt gjort så vi begav oss till "Pontus" där det återigen drinkades och ännu ett hat till "Thaimojito", DO NOT EVER TRY IT, BLÄÄÄÄ

Kvällen slutade nästan där med många om och men, men vad är en kväll utan ett toabesök på donken?
Kvällen avslutades och de tre vännerna beslöt att göra om det på riktigt nästa gång!!!

Kvällen var fylld av spänning och magi
Håll dig uppdaterad om våra framtida bravader och gärningar!

Tjingeling!!!

(Har märkt att vi e lite dåliga på det här med bilder, något vi jobbar med)

Uppmärksamhet

Ja det verkar som om vi måste skriva om Calle Stokken för att vi ska få lite uppmärksamhet här!

Så då får det väl bli så,

ikväll kanske vi får se en skymt av denna underbara man! Om den upptagna herrn har tid att höra av sig, det vill säga.

Så stay tuned, Calle Stokkenstories på väg!

Dagens goda gärning!

Jag höll upp dörren vid tågstationen åt en äldre dam och det uppskattades mycket må jag säga!Vägen till framgång e nära...


Imorgon är det fredag o de coola eleverna som har Kemi o biologi har ju "ledigt"  imorgon på coola Cyber...
BTW det e ju Fredag den 13 buuuuuh
Så det har planerats med att göra "nada" som ryssarna säger, men på kvällen blir nog veckans goda gärningar utförda!
Kan verkligen inte förstå hur snabbt det har gått sen vi gjorde den här "framgångrika" bloggen, känner mig verkligen stolt!

Ciao Ciao!
Fotnot: Ordet coola kan ni uppfatta själva som ni vill.

Luka

Neeej. Usch.
Vad hände egentligen Luka där på andra våningen?

Inte okej.

Grattis!

För det första ville jag bara hälsa Sara grattis till sin nya kärlek.

Sen så kan jag säga att dagen har minnsann vart speciell och fullspäckad....;)

Kärlek?

just det, jag glömde säga det. Jag har länge gått och flörtat med dessa. Och i helgen blev det äntligen vi. Jag är fortfarande lite osäker på om jag egentligen tycker att vi passar, men det är inget man pratar högt om. Så jag får se vad som händer, tiden kommer dock att få utvisa detta. Fast snart blir det nog för sent att ångra sig.

Dom är i alla fall typ lite bruna och tygiga från vagabond. Eva, du vet dom där som jag egentligen ville ha från fred perry, fast i en annan färg, men det tillät inte riktigt min ekonomi så kopian får duga :) men som sagt bruna. mumma.


Den Internationella Kvinnodagen

Ja, precis. Om ni inte visste det så ska jag tala om för er att det är den internationella kvinnodagen idag! och Hur firas då detta?

Det firas genom att jag har ätit ett wienerbröd. mums. Det var ett ovanligt gott wienerbröd, så plus i kanten där ;)
Egentligen skulle jag vilja firas genom att klippa mig, men det lär nog inte riktigt hända för det fanns ingen som ville bjussa på det, trots att denna dag är min - i och för sig delar jag den med typ miljarder andra men ändå. Om det hade funnits en internationell mansdag - vilket det kanske finns? - så hade i alla fall jag bjudit nån man på en klippning, om han nu velat ha det. Hur som helst, jag har också firat genom att räkna matte. För det är nämligen så att vi har matematikprov på onsdag. Matte E, det ni. Så jag pluggade lite för att inte göra Torsten alltför besviken, även fast det är min dag så tänker jag att jag faktiskt inte ska göra mattemannen besviken - vilken jämställdhet!

Nej nu ska jag fortsätta fira dennna stora dag, tjingeling

Uppe med tuppen!

Klockan är nu 07.52 och det är den 8 Mars och SÖNDAG!
Detta betyder att jag( Eva) egentligen bör ligga och sova i min säng just nu, men nej jag hade tänkt o byta livsstil ( för en dag) och gå ut o springa på snart. Jag ska minnsann säga till er som sover nu att det e helt meningslöst att sova bort denna vackra, gråa dystra dag. Det finns så mycket som kan göras så ta ditt strå i stacken och
VAKNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

God Morgon Sverige!

Hej hopp!

"Efter åtta är det bara att gotta"
( citat  av den ökände Carl Stokken)

Noblesse kan vara äckligt!

Idag har jag för första gången smakat Noblesse med mörk chocklad. Jagh köpte den i hopp om att försöka vara lite nyttig
( med hela 48% chocklad måste den ju bara vara nyttig, typ...)
Och jag avråder er ALLA till att köpa den. För ni vet hur man brukar kunna äta en hel ask, den här går det inte att göra det med i alla fall, så blääääääää

Så Noblesse med mörk chocklad får av 5 stjärnor, 0 stjärnor. Buuuh


3 Månader !

Idag är det den 5 Mars, vilket betyder att man tar studenten om exakt 3 månader...
Ack, vad tiden går snabbt igår satt man och lekte i sandlådan och nu sitter man här 3 månader kvar av gymnasiet.
Sen är det ut i  den stora vida världen, där det ska upptäckas och upplevas nya saker o ting!
Tänk er efter det här har du inga riktiga sommarlov eller sportlov kvar och du har ingen obligatorisk skola att gå till efter sommarlovet, lite läskigt faktiskt nu måste man verkligen växa upp och kanske lära sig använda tvättmaskinen...
Hur ska detta gå?Gårdagens vuxenpoäng

Just nu ligger jag i soffan framför Ed. Egentligen ville jag kolla på himym, och för er som ligger lite efter refererar jag då självklart till How I Met Your Mother - ungefär otroligt roligt - men Ed funkar det med. Det är ganska underhållande fast det är gamla avsnitt. Det var längesen jag kollade på tv faktiskt, så längesen att jag till och med hade problem med att sätta på tvn. Det är så mycket som ska matcha. Bild och ljud och rätt kanal och allt. Många kontroller att hålla reda på liksom.

Hur som helst. Det jag hade tänkt att berätta var den lilla vuxenpoängen jag tyckte mig vinna igår. Jag var på väg över torget i centrum med ipoden i öronen då en man stoppade mig. Han frågade om jag hade en minut, och det hade jag väl. Han berättade att han kom från arken och jag drog lite på smilbandet men började inte skratta. Jag stog artigt kvar och lyssnade när han berättade om hur Gud hade hjälpt honom ur hans narkotikamissbruk. Lite då och då la jag in ett "mhm" "vad bra för dig" och "jaha" samtidigt som jag log. Innerst inne exploderade jag av garv men den lite vuxnare sidan av mig stod snällt kvar och var intresserad, ja så så mogen var jag. Som tack fick jag en liten brochyr, som jag nu läser varje kväll, där det står att Gud älskar oss trots våra synder och vilka vi än är. Det tycker jag låter som ett trevligt budskap.

Nu kan jag inte skriva mer för nu börjar visst himym trots allt. Oj så kul det är. fast jag tror jag har sett det här redan, det är när de försöker gifta sig. Nu måste jag gå och kissa för nu blev det reklam. För Kalles Kaviar. Blä.

Update:

Och Ballerina Choko. Försvinnande god. Mums.


Man blir aldrig för gammal...Eva o Sara 10 år leker i snön?

Har sett Ola Rapace [ x ]

Idag när jag vandrade, lyssnade på fåglarnas kvitter, analyserade vindens sus och lyssnade på härlig finsk dansbandsmusik på väg från Fridhemsplan till Karlberg :P så vem "möter " man inte på om inte Ola Rapace. Jag gick bakom honom i kanske 2 min i den låååånga uppförsbacken, men sen så gick jag om honom för hade lite brådis till tåget såklart. Men jag självaste Eva såg honom live så coolt ju :Pså nu kan man ju bocka av
Har sett Ola Rapace [ x ] från den där ökändå listan "att göra innan jag dör"
Givetvits rapportrerades detta genast  till den andra halvan Sara, som vart minst lika chockad som jag ;)
Inte nog med det så när jag kom fram till Pressbyrån kommer några snorungar fram till mig o frågar mig med en "snäll liten ynklig röst"( kanske för att jag skulle typ tycka synd om dem ) om jag kunde köpa ut cigg till dem,men nej den laglydige Eva skulle aldrig göra något sådant...
Som ni "hundratusentals läsare" märker så har min dag vart fullspäckad och jag lovar er att Saras dag var minst lika intressant!Överlevnad

Jag ville bara hälsa bloggen att jag mot alla odds lever igen.
Tro det eller ej, man saknar faktiskt skolan när man ligger hemma. Dom här orden kommer jag snart få äta upp.
När min aptit kommer tillbaka, det vill säga.

Ciao

Hur ska detta gå?

Ännu en dag utan Sara i skolan....
Hur ska Eva klara sig?
Det får du veta i nästa avsnitt av twopeasonepod!


So keep updated!

Kom tillbaka !!!

I och med att jag inte har en skåpnyckel, vilket det finns en bra förklaring till, så blev jag, självaste Eva tvungen att bära runt på sin väska full av 10 kg skolböcker *blink* hela långa dagen...( i och med att Sara var sjuk)
Puh, nu är man ju helt slut efter några timmars kånkande på väskan, men det är lungt tyck inte synd om mig jag klarar mig alltid på ett eller annat sätt tror jag....
Så, imorgon hoppas jag att du kommerför jag tror inte att jag klarar en dag till kånkandes med väskan.
KOM TILLBAKA!

Dagens bästa

är att jag inte har spytt på åtta timmar.

Det är okej att vara avundsjuk.

Bakslag Ett

Ironiskt nog syns inte alla kategorierna.

blogg.se 1 - 0 twopeasonepod

Akta er, vi kommer kvittera.
Håll ögonen öppna.

"Dagen efter potatis" + beasås = Brunch

Jag tänkte inviga bloggen med ett litet men mycket smakfullt mat-tips.

Du kokar potatis
Låter det svalna
Ställ det i kylskåpet
Låt det stå där över natten
När du vaknar ta en eller två och doppa i bearnesås
Vipps så har du en god "liten"( kom ihåg att allt går att göras till stora portioner) brunchNy dag, ny vecka, ny månad. Ny blogg. Nya tag.

Hej kära läsare,

Än är ni kanske inte så många.. men vi vet att ni finns där ute, som vilsna själar. Men misströsta inte. Ni har nu hittat hem.

Vi har länge gått och funderat på det här med bloggar. Vi tänkte att det var en fluga som på några veckor, i bästa fall månader, som snart skulle gå över. Men ack, så fel vi hade. Vi ville självklart också haka på trenden, och ni vet ju vad man säger - fint folk kommer sent, eller hur? Problemet med en blogg är ju att man faktiskt måste skriva. Ofta. Detta kan tyckas vara en petitess, eller en bagatell som vår kära vän Mizgin skulle ha sagt, men det är faktiskt ett stort ansvar. Vad passar då bättre än att dela detta ansvar med sin kompis, vän och livskamrat?


Jag tänker inte följa strömmen och berätta vad vi kommer skriva om, för jag antar att ni kan läsa och ser våra kategorier.

Som sagt, imorrn är en ny dag. En ny vecka börjar. Första veckan i mars tvåtusennio. Det är ingen vanlig dag. Denna dag kommer gå till historien. Dagen då twopeasonepod.blogg.se registrerades och startades, och kom ihåg vart ni hörde det först!


Välkommen till vår nya blogg!

 

RSS 2.0