Rekord

Gaah våran besökardiagram bara stiger och stiger för varje dag nästan:P
Galen dag jag men otroligt varm endast 27 grader dock.
Talat lite med min familj idag jag kommer ju hem nästa vecka woho!
Lördga 23.50 landar jag i 5 gradiga Sverige!





Natti Natti
E

Ps. Våran E och S grej verkar intef ungerar så bra Saraklara!:P


WOW

Vi var fan uppe i nio besökare häromdagen!

Det går bra nu kompis, det går bra nu.


Onsdag

Hej bloggen,

precis som Evapeva säger, så har vi bloggat väldigt flitigt. Kanske för att vi inte har haft så mycket till liv på senaste tiden?

Idag har jag varit och tränat. Mycket bra med tanke på allt jag stoppat i mig senaste tiden. Sen gick jag för att köpa ett par skor, men köpte istället ett annat par. Och dom jag tänkte köpa. Illa. Illa. Men jag kan ju alltid lämna tillbaka dom, för egentligen är jag sugen på ett annat par.. ett par bruna. Vilka världsproblem.

Jag funderar på att ta ut min hund på en promenad igen. Det är så sjukt härligt väder ute. Riktigt höstigt. Skulle behöva en halsduk egentligen, men någon sådan har jag inte råd att köpa längre.

Snart kommer min lilla Evis hem och jag längtar helt galet, så ni kan var lugna killar - hon kommer snart!

Jag är så himla hungrig just nu att jag tror jag dör, men vi ska äta middag om en och en halv timme så det känns onödigt att äta. Fast egentligen vill jag.


Tjingeling



Woho

Haha
Jag måste bara säga att jag o Sara har varit otroligt duktiga på att blogga den senaste tiden....
Vi har bloggat mer de senaste veckorna än de senaste månaderna...
Shit galet nice ju Bali, coolt Sara!!!!

Och christine jag hoppas att du är en utav våra trogna läsare för GRATTIS till dig med:)

taggar för bali

oh god. om 4 veckor är vi spikat på bali. Då har vi redan shakeat loss med aboslute summer winter party hits time skiva... nice.


Idag är jag hungrig. Nu ska jag äta gröt.

Jag är så duktig på att blogga.

Växer jag aldrig upp?

God Morgon gott folk!
Här på Kreta har vi inget som heter sovmorgon, utan jag är uppe med tuppen nästan varje dag:)
Trots att jag är ute och ränner på kvällarna...
I
I
V


Sol Sol Sol

Kollade just SMHI och såg att Sverige hade runt 12 grader
Jag kan säga som så att jag hade 28 grader igår hehehe





Denna bjuder jag på.


Evas Kretaguide!

Igår så var man ledig och istället för att häcka på hotellet bestämde jag mig för att börja med att besöka staden Agios Nikolaus som är en liten "fiskhamnstad" som ligger på den västra kusten. Men det tog mindre tid att utforska den än vad jag trodde så det vart en liten tur till den sydligaste staden på ön Ierapetra. Där lös solen fint och stranden var underbart fin.

Jag kan passa på och berätta för alla att jag har under min tid här hunnit bli ett riktigt proffs på nästan alla städer på Kreta så tveka inte att fråga den "virriga reseledaren Eva":P

En liten kort beskrivning av några städer här:

CHANIA: Skandinaviernas stad kan man säga. Områdena utanför Chania, Platanias och Agia Marina är drömmen för de skandinaviska turisterna både för ungdomar som vill fest men även för barnfamiljen som vill ta del av den kilometerlånga stranden. Staden Chania har en helt okej "Gamla stan" och en jättefin hamn med flera mysiga restauranger. Den omtalade bargatan hittar du även här, men var beredd på att det bara är greker som är ute där nästan. Plus, du måste vara uppklädd för att komma in!!!( Ibland måste du t.o.m. vara grek).

RETHYMNON: Denna stad är till hälften fylld av turister medan andra halvan är lokalbefolkningen. Denna stads "Gamla Stan" är den bästa. När du går runt där får du direkt den mysiga grekiska känslan och det finns både vanliga butiker och turistbutiker. Den venetianska hamnen på kvällen är otroligt vacker. Frågar du mig så är detta ett absolut måste att se om du vill se en äkta grekisk stad. Utelivet är helt ok, inte lika många turister som går ut men det kanske är ett plus också det beror på vad du är ute efter. Det är sandstränder som är ganska långgrunda och i helt ok skick.

HERAKLION: Kretas huvudstad. Denna stad är den absolut bästa platsen för shopping. Här finner du allting nästan. Staden i sig är ganska ful, hamnen är väl lite fin men är det fin arkitektur du vill se är detta absolut inte den rätta platsen. Endast 15 min från Heraklion finner du den kända ruinen Knossos som för 4000 år sedan var det största palatset för den välutvecklade civilisationen Minoerna. Vill du besöka Knossos bör du absolut ha en guide med dig annars lönar det sig inte riktigt, i och med att det mesta är förstört så hjälper guiden på så sätt att göra det lättare för dig att leva dig in i dess tid. Utelivet i Heraklion har jag själv inte provat, men det sägs inte vara så märkvärdigt mest greker och Heraklion är ingen direkt turiststad med massa hotell. Utan denna stad vill grekerna helst ha för sig själva,typ.

HERSONISSOS: Utelivets stad kan man säga. Det är mest brittiska och ryska turister här. Men här kan du finna den galna bargatan som går längs stranden. Det finns underbara stenstränder med klarblått vatten och långrunt. Staden i sig har lite shopping och man märker snabbt att staden har mycket turister.
                                

AGIOS NIKOLAUS: En ganska lugn stad för dig som vill ta det lugnt. Staden har en liten sjö i sig. En underbart fin, charmig grekisk stad. Helt ok sandstrand och stenstrand. Väldigt fin hamn detta är en stad perfekt för ett kärlekspar eller lite äldre, mognare människor som vill ta det lugnt. Byggnaderna är typiskt grekiska och genuina vill du se det lite mer äkta av Kreta är detta ett absolut måste.



IERAPETRA: Den sydligaste staden på Kreta och i Europa. Det är en ganska liten stad som är värd att besöka. Byggnadernas arkitektur är inte direkt så speciell men en del små söta, charmiga gränder med typiskt grekiska hus finner du här där blommor flödar. Denna stad har flest soltimmar här på Kreta och den har en underbar fin stenstrand där havet är lugnt och fint. Det finns lite små marknadsliknande affärer och en del tavernor och fiskerestauranger. Härifrån kanman även ta en färja över till den otroligt vackra ön Chrissi. Har själv inte vart på ön men den sägs vara gudomligt fin.

 

 


GODIS

Visste ni att godiset på tyresö kostar 4.90! Sweet.


Hej Dagen Efter

Var helt sjukt odrägligt bakis ett tag där, men nu börjar jag komma tillbaka.

Man skulle kunna säga att jag torskade ganska hårt igår. Så tyresö 1-0 sara. Men jag ska snart kvittera.


Så helgen började med att jag träffade christine och försökte få henne taggad på utgång,det gick sådär. Istället åkte jag själv och mötte upp grabbarna från grönan för en utekväll. Det var en mycket trevlig kväll, lite fram och tillbaka och hit och dit men det löste sig tillslut. Var hemma vid 6på morgonen för att sedan vakna vid 11 och åka ut till milton för att supporta hans hockeylag. Hejarklacken var på topp men det räckte inte hela vägen om man säger så. Sen var det dags att börja föra, dock hade jag ju ingen dricka med mig för jag tänkte ju åka hem till Erika och mysa. Så det blev en nödlösning - en liter sprit och en fanta lime. Nice.

Detgick nog ganska snabbt tills vi alla var lite runda om fötterna, vissa lite mer runda än andra. Så tog vi en taxi in till stan, hällde ut lite drinkar, blue moon bar, fick nya bffs för typ 20 minuter. Sen har jag nog mer minnesluckor än minnen. HAH nej,skämtåsido. Det var grymt.
Vaknade imorse och kollade på Idol från veckan som gått. Nice. Sen vart det äventyr i kommunen, som Milton säger. Sen hem. Färden hem var lång och smärtsam. Bakfyllan tog över. På riktigt.

Därför tänker jag nog sluta skriva nu.


Oh no you didn't


Are you fucking kidding me?


Jag är äcklad.



tidigt eller sent?

Sov människa sov!

jag är inte ens trött.. helt sjukt.

18Tim:)

Just nu har jag varit vaken i 18timi strack coh jobbat hela dagen!
Morgonen borjade med att man skulle till flygplatsen dumpa av och hamta nya gaster!
Det ar alltid lika roligt att fa nya gaster med nya utmaningar, I LOVE MY JOB!
FRamme i hotellet visa gasterna runt lite, passa pa att gora lite minidisco och maste nog erkanna att jag nastan tycker det ar roligare an barnen :P
Sedan var man med pa den grekiska aftonen som hotellet anordnar trevligt med mycket klppande och ringdans!
Efter det gastmingel, och jag har en vana att kunna babbla pa i evigheter. Ibland lite for lange men vad gor det...
Sa nu ska de sista gasterna komma for idag och sedan blir det nagra timmars somn.
Om nagra timmar vantar norska och finska valkomstmoten!
JIppi

Kalinichta!

mot toppen

Kissie och Desirée kan ju akta sig, vi har haft 6 besökare idag eva!


watch out ;)


You can have whatever you like

Orka att jag är galet nervös, har lite ångest blandat med second thoughts och är spyfärdig av att inte veta någonting. Smart drag att åka iväg i nio veckor då.

samtidigt känns det galet spännande och jag spricker ju nästan av nyfikenhet.

Eller?


Im your biggest fan

Nice onsdag som avslutades med McDonken home delivery. awesome.


Nu ska jag ut på en promenad. Sen måste jag duscha och kila iväg för att lära mig danska. Mission Impossible.


Kul inlägg.

Virriga Eva? Absolut inte!

Kalispera Sweden!
Lite dålig med blogguppdating sorry...

Senaste nytt: IM COMING HOME OCTOBER 11(maybe 10 and do you know what its a saturday)-october 15
Men gott folk förvänta er inga dramatiska förändringar... jag är fortfarande bara vanliga gamla Eva;P
Efter två månaders jobb i Chania måste jag säga att det är otroligt skönt och vara tillbaka på Fodele Beach.
Men jag har minst sagt haft roligt i Chania måste jag säga, mer säger jag inte. Det är upp till var och en att bilda sin egna uppfattning om vad jag menar!

Här på Kreta fick vi faktikst det efterlängatde regnet förra veckan och det var verkligen skönt med lite omväxling från värmen, men måste säga att efter två dagar så var det inte så roligt längre.
Speciellt inte en kväll då jag och min kollega skulle till flygplatsen och var tvungen att ta buss till hotellet för bilen var upptagen. Busshållsplatserna här är inte så lyxiga som hemma i Sverige, busskurer vad är det liksom?
det är inte nog med det, man vet ju aldrig när bussen kommer heller, busstidstabellen kan slänga sig i väggen sånt följer man minnsann inte här på Kreta!
Så där står vi utan paraply för den har smarta Eva lämnat kvar på Fodele Beach, " För här på Kreta regnar det ju aldrig" tänkte opptimisten Eva. Men efter ett tag bestämmer vi oss för att ta en taxi så slutet gott allting gott!

Idag måste jag säga att det har varit kallt, eller det har blåst väldigt mycket fast temperaturen har varit runt 24-25 grader så jag ska inte klaga tänkte bara göra er lite avundsjuka...:)

Folk här har fått uppfattningen om att jag är lite virrig, vet inte riktigt vart dem fått det ifrån...det kanske jag var hemma också? Eller så kanske jag har blivit det här ? det återstår att se när jag kommer hem:)


Här får ni ett smakprov hotellet jag jobbar på just nu!




Klubb Spiderdogs

Hey suckers!




it's ooooon!

bring it ;)

jag är galet taggad


Fredag

Hej Bloggen,

Idag är det fredag. Det är nice. Fast det är ingen vanlig fredag utan det är klubb spiderdogsfredag. Känns väldigt bra förutom att jag ska jobba imorrn, men det löser sig. Idag tänkte jag börja dagen med lite träning, och ska precis åka iväg faktiskt. Sen kommer jag hem, lite thaimassage, sen blir det matinédate med Ida och Anna.

Nu måste jag borsta tänderna och sen är det dags att, som anna säger, "shapea min body".

Sen bloggen vet ni vad, det kankse blir lite liv i twopeasonepod här framöver, för det är så att den andra halvan, Eva är snart på väg hem. 10 oktober kommer hon,  dock försvinner hon iväg den 15e igen. Men det gör inget. För vi kommer ändå ligga i koma då, för 11e - 14e oktober kommer bli spårade. Stay Tuned!

ORKA

orka att mitt tangentbord är knas,

fattar bi cad jag skricer bu eller? aaa jag får danp, på riktigt, suxk,

vig vrother är fab asbixe, hah,

förstår ni varför man inte bloggar i desa dagar?


Onsdag

Hej bloggen,

Idag vaknade jag vid tio av att jag hällde ut en megastor kopp te över hela golvet. Så det var bara att gå upp på en gång och torka upp det. Sen gick jag en 40minuters morognpromenad med lilla vovven. Sen skulle jag bara kolla datorn innan jag åkte iväg till lucy the lus, och vad händer då? Jo den startar inte. Provar lite olika laddare men ingenting fungerar. Superkul. Så efter att pappa the tekniker varit framme konstaterar vi att vi måste ringa till supporten. Igen. Han säger att det är kortsutning i moderkortet och en teknier måste komma hit. bla bla bla. Kul.

Tur att det är fint väder i alla fall. Fast jag har nog bestämt mig för att städa mitt rum. Suck.

Tisdag igen

Hej Bloggen,

jag tränade idag. Det var sjukt kul. Ännu roligare var att jag typ såg mig och eva, fast det var ju såklart varken jag eller eva. Det var två killar. Men dom var så töntiga och höll på exakt som eva och jag brukade göra under våra så kallade gympass. Typ gjorde massa djur medan dom stretchade. HAH, äkta stretching a la eva och sara - helt meningslös!

Sen åt jag middag med min kusin. Hon är söt. Nu är jag trött.

Godnatt

Tisdag

Hej nya liv!


Yeah!

Hejsan hoppsan!
Förlåt Sara för att jag inte svarat på ditt sms, men jag lever i alla fall och så allvarligt är det inte tror jag:)
Fullspäckade dagar nästan lite till o från faktikst, hemgång börjar närma sig fast det e ett par månader kvar men tiden har rullat förbi väldigt snabbt, för snabbt men det betyder ju å andra sidan att man får träffa alla kompisar där hemma igen jippi

Ne nu ska lilla Eva svara på ett klagomål jippi....:)

ciao


Gamle Kära Blogg

Nu är det dags igen,

Jag är sjuk. Väldigt sjuk. Det är sämst.

Jag missar älskade sofias födelsedagsfirande. Det är ännu mera sämst. Grr.

Istället blir det vietnamesiskt gamande, lite bostadssökande i köpenhamn och sen krypa ner. För jag ska jobba imorrn.

Sen måste jag nog sluta äta också. Fick ett litet care package från USA men bara godsaker, bland annat ett helt paket oreos. Men dom är slut nu. Mumma.

Nu måste jag öppna dörren för mamma kommer.

Hej svejs

RSS 2.0