Orka.

Så gissa när jag somnade inatt? Klockan 5. Det hade ju varit helt okej om jag nu hade sovit till 1 eller nått,men tror du inte jag vaknar 8 och kan inte somna om?

Så det var väl bara att gå upp då. Nu ska jag in till stan för en date med Sofia. Nice.  Men det blir nog en powernap sen om jag ska orka med det här.


Är lite otaggad ändå måste jag säga..men det går väl över :)

S

Lite tense?

Hej bloggsi :)

Tänkte bara berätta om min morgon, jag åt frukost framför the hills. Och gissa vad? Jag började typ böla när Lauren och Audrina pratade. HAH Orka. Verkligen orka.


Snart ska jag iväg och träffa min Luccebulle. Vi ska ta en sväng förbi systemet och sen fika. Mysigt Mysigt. Har inte träffat henne på länge känns det som,så blir lite uppdatering och skvaller. :)

S

Sömnlös

Hej bloggen,

Jag kan verkligen inte sova just nu. Det suger häst. Jag bara ligger och tittar upp i taket. Och det är kallt. Kallt. Kallt. Kallt. Usch.

Batteriet till datorn kommer ta slut vilken minut som helst. Sug. Jag är för lat för att gå upp och hämta laddaren. Eller mjukisbyxor och sockor.


Idag kom jag hem till Sverige. Det var kallt. Kallt. Kallt. Kallt. Och snart är det nyår. Sen är det typ 3 veckor till Köpenhamn.

Oj så rädd jag är.

S

Glass

Tänkte bara berätta om min tjockisvarning.

Jag gick till affären och köpte glass. En vanlig vaniljglass av märket nestlé och sen en häagen dazs med macadamian nu nåntingnånting. Jag tänkte välja så enkla glassar som möjligt för att mina kära föräldrar skulle uppskatta det. Och vad händer när jag kommer hem igen? Joo, en lång predikan om hur äcklig häagen dazsglass är, av min pappa. Han hade tydligen jobbat med dom förrut och fått äta en hel del glass och ingen hade varit god. Orka överdriva men så var det. Och faktiskt, ingen av glassarna var goda. Jaa, ni lästa rätt. Glassen var inte god. Och jaaa det är sara som skriver. Så tjockisen i mig körde tillbaka till affären och köpte en glass man kan lite på - B&J's.

Synd att mina föräldrar inte uppskattar den, nu måste jag ju äta hela själv...


Man ångrar ju det lite när jag stod i provrummet tidigare idag och provade bikini. Synd att det är för mörkt för att jogga nu.

Vilka bortförklaringar. Imorrn kanske..

En dag i Mexico

Idag är jag i Mexico igen. Eftersom det var lite mulet idag så bestämde vi oss för att shoppa. Det var väl inte asgrym shopping direkt men lite hittade vi. Sen blev min käre far trött på att jag och min brorsa inte kunde bestämma oss för varken färg eller modell så då ville han åke hem. Sagt och gjort. Efter lite mer segande så var vi hemma. Då gick hela min familj och la sig. Kul för mig. Min enda vakna vän var då facebook. Kul liv jag har då. Här sitter man på en strand i mexico och vad gör man? stalkar människor på facebook.

Update,


Nu, 3 timmar senare, har familjen vaknat. Dags att äta. Grillad scampi med sallad. Det kan funka.

Bäst för mexico att det är strålande sol imorrn för vi ska gå bort till stora stranden, so it better be good!

S


Vår blogg är död.

Hej!

Det är vanligtvis en person som läser våran blogg. Jag undrar om det är jag själv eller om det faktiskt finns någon annan där ute som läser?

Jag är i alla fall i Mexico nu. Fast just nu är det lite molnigt så vi tänkte åka och shoppa istället för att ligga på stranden. Det känns helt okej.

Hejdå

S

Mexico Nästa

Hej bloggen,


Eftersom E befinner sig i Thailand tänkte jag gå emot strömmen och dra till mexico, bara så vi kan befinna oss på varsin sida om jorden. Men kärleken är fortfarande lika stark. Om inte starkare ;)


Så glöm inte att kolla in evapaatere.blogspot.com

S

RSS 2.0