Sjukling!

Hej Hopp!

Har kommit hem från det grekiska sjukhuset. Måste faktikst ge kredd till deras trevliga personal och renlighet, över förväntan. Undantaget var väl sjuksköterskan som sov typ när vi kom, en levande zombie kan man säga!

Här kommer min story:
I Fredags kväll satt jag i bilen påväg hem från ett hotell och jag bröjar känna en slags växtvärk i armarna. Men växtvärk i
 20-årsåldern " I don't think so". När jag kommer hem bombaderar jag min arm med tigerbalsam och det bröjar nästan göra lite ont av det fast smärtan försvinner för ett tag. Sen förösker jag ta en powernap men min värk i armen hindrar mig och den börjar kännas som spagetti. Aja, sluta gnäll Eva vi ska ut ändå. Väl ute känner jag mig som en handikappad zombie, ni kan ju tänka er själva hur det ser att dansa med halva kroppen eller ena armen, i look retarded helt enkelt.
Sen kom jag ihåg något den vise Calle sa en gång " Det handlar om vilja" så jag pushar mig själv och i typ 20 min kan jag röra min arm woho!
strax innan vi ska vidare kollar en man på min hand o råder mig att besöka läkaren, men jag är tveksam. det slutar med att vi åker till sjukhuset där det slutar med att jag måste stanna där över natten.
Lördag röntgades hela min kropp inkl. hjärnan, efter det får dem för sig att röntga mina lungor. Jag väntar o väntar o mina snälla kollegor kommer förbi med gyros och lite tidningar höjdpunkten på dagen yes! BTW nu kan jag röra min hand.
JAg nåste antagligen stanna en natt till.
söndag morgon berättar dem att de vill att jag ska stanna ännu en natt för på måndag ska dem göra ett slags muskle/neurologiskt test på min arm. Men nej, jag har inte fått något svar på de tidigare testerna, jag får inget svar vad som är fel på mig, om det är något som är fel, försäkringsbolag ringer hit o dit. Aja, jag blir upphämtad och åker därifrån, så nu sitter jag här frisk o glad.

I övrigt så går allt bra här i Chania, jobbar för fullt i värmen. Beöskte Elafonisi, Kretas Maldiverna här om dagen, gjorde det klassiska turistmisstaget och brände mig...men det var lugnt ändå.

Jaja det vart mig ett långt inlägg lite för långt kanske.

Ciao!

RSS 2.0