Kebabdanska finns också!

MERHABA!

Kontorhäng kul som satan. Turkarna utanför har disco som vanligt. Bra förfest minnsann.

Dagens händelse:
Svenska Eva håller Välkomstmöte med 30 Danskar och 5 svenskar.
Oförväntat så förstår danskarna mig men dock så hade svenskarna lite svårt att förstå vad jag säger med min kebabdanska.

Gårdagens händelse:
Jag jobbar 14timmar i sträck plus att jag har det lilla äcklet på natten bläääh.
Turkiska sjukhus lägger på när jag ringer och säger emergency.
Sjukhuset ringer mig och strular.
Kort och gott en lååång dag och sömnlös natt!

Hade dock en skön siestasömn på kontorssoffan efter morgonservicen. Nu är det bara 3 dagar kvar i turklandet och härnäst blir det Thailand.

SARA jag hörde rykten om att calle skulle ta över mig och det kan han ju fetglömma!!!!

CAUSE EVA IS BACK!
bio

hej på er :)
fin uppdatering Eva! imponerad!
Jag täntke bara säga att jag ska på bio nu. mys. hörs sen
S

Blödande p****

Jag måste säga att man slutas aldrig förvånas över vad man får höra här av alla människor.
Nog har man hört det mesta men folks sexhistorier och hur det hela sluta kan dem hålla sig för sig själva tack!

Dags för en powernap så att man är frisk o pigg för kvällens arbete!

//Eva


Alla är vi här för att fly ifrån verkligheten!

Här kommer en liten hälsning ifrån Turkiet:)

Det var ett litet tag sen men här har det vart full rulle minnsann:)

Jag har åkt på en egen påhottad Jeep-safari längs bergen med några kollegor där vi en och en annan gång råkade komma ut på allt för små vägar:) Men som tur va fann vi tillbaka. Jag var överraskad över vårt duktiga lokalsinne, vi må allihopa ha vart guider men att lyckas ta sig till Green Canyon utan karta eller någon aning om vart det låg var en stor eloge till oss allihopa. Kvällen spenderades i Side där vi även testade utelivet som inte alls visade sig vara så pjåkigt utan snarare riktigt grymt:)


Givetvist har vi hunnit med en del solande, min plan för några veckor sen var att maxa solbrännan vilket jag lyckades med väldigt bra. Så då tänkte jag att haha nu minnsann ska ni få se en liten brunis när jag kommer hem. Men ack vad jag kunde ha fel, nu ska jag hem om cirka tio dagar den fina brännan e borta idag e jag ledig men vart e solen?

Vi hade en trevlig avslutsningsfest för alla oss guide, THE KICK DOWN. Dagens spenderade ute i skogen med underhållning av fem kamp. Roligt, tråkngt och kladdigt värre. Givetvist firades det med en liten utgång senare på kvällen som var awesome.


Givetvist har jag hunnit jobba en del det gamla vanliga lite flygplats som nu har blivit min favoritplats faktikst. Lite hotellservice med glada o mindre glada gäster. Lite allmänt minglade runt poolområdena och de härliga kontorshängen som vi kallar balkonghäng har vi hunnit med en hel del. Men härliga arbetstimmar med dem underbara kollegorna är dagens guldkorn.

Min familj har hunnit vara på besök här. Kul o visa dem runt lite och en trevlig dag spenderade uppe vid Dim Cay floden och en alldeles egen privat guide fick dem. Givetvist fick dem hänga med på en utav min guidade turer också och en lyckad sån har det också vart.

Lite dykning hann vi med en dag också. Grabbarna och jag. Dykningen i sig var helt ok. Men dagen var en minst sagt rolig dag fylld av skratt och skämt och en panikslagen kollega. Kan det bli bättre?


En spontan kväll då vi alla skulle ut kom vi på, varför i ta Lale's alla lakan och ha togaparty. Jajamensann det gör vi. En storslagen kväll med alla togor. En luten trubadur fann vi också i gänget. Roligt!
Mindre roligt tyckte städerskan att det var dagen efter då alla lakan i byggnaden var spårlöst försvunna och vår lilla förfest som skapade lite mess! Givetvist fick Anton all skit för det som vanligt!
     

Vi har givetvist hunnit fler många trevliga middagar varav en är speciellt att nämna i och med att vi kom med i den turkiska tidningen, Barcelona, god mat och god Sangria. Bättre kan det inte bli!


En minst sagt awesome säsong och Sara vi tar alla detaljer över en drink i Köpenhamn!!!

"Alla är vi här för att fly ifrån verkligheten"


RSS 2.0