Knattarna i full gång!

God Kväll Folket!
Som alla kanske vet så var vi på våran studentskiva igår, som var SUVERÄN, mr lyckad än vi själv faktikst trodde så än en gång underskattade vi oss själv:P Om ni kanske inte listade ut det genom alla våra hintar så klädde vi ut oss till Knatte, Fnatte & Tjatte.
 Sara=Knatte Christine=Fnatte Eva=Tjatte
Vi passade även på att hålla ett tal ,vilket varken Sara eller Eva någonsin gjort förrut, men givetvist klarade vi det galant
Givetvist träffade vi även andra kända serifigurer där alltifrån transvestiter till häxor och änglar...
Den ökände Calle gjorde även ett besök med sina kompanjoner, och redan i kön förstod han att det här inte var Stureplan för nu stod han ju inte på listan, så han fick helt enkelt smaka på det vanliga Svensson livet, men inte var han sur för det.
Sedan fick vi även ett och annat besök från våra nära och kära.Knattarnas kepsar var väldigt populära under kvällen och vi var alla tre tvungna att hålla i hatten om vi inte ville bli av med dem:P
Tyvärr vart Fnatte lite trött och vart den första som drog, sig hemåt, och antagligen så smittade det av sig för kort därefter så drog sin Tjatte också hem. Vinnaren för ikväll vart Knatte, den röde( Calle vet vad detta innebär) och hon höll sig minnsann uppe för alla oss tre.





Kommentarer
Postat av: JoannaAmandaLo

Kan det var så att denna ökände Calle försökte muta vakten med en femhundring, för att sedan bli nobbad och bli tvungen att ställa sig sist i kön? Min syster och mina vänner stod nämligen och skrattade åt en sådan incident. ;)

2009-03-27 @ 21:50:22
URL: http://joannabr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha kan vara samma Calle faktikst:P

2009-03-27 @ 22:38:01
URL: http://twopeasonepod.blogg.se/
Postat av: SSU

Nej jag vara inte och försökte muta den där jävla vakten. Det är under min värdighet att ens erbjuda vakter någonting!



Men när jag stod i kön såg jag två tjejer som tydligen hette Joanna och Amanda som gick i väg med den stora vakten till ett litet enskillt rum för att sedan komma ut 10 minuter senare med värsta frillorna och en nöjd vakt som lät dessa två bara glida förbi kön. Vad gjorde ni i det där rummet? Hade han stor?

2009-03-28 @ 18:12:38
Postat av: Sarah

Ni var klockrena tjejer! Fan man borde ha studentskivor oftare ;) Det var fan värt all panik :)

2009-03-28 @ 22:04:48
URL: http://menageatrois.blogg.se/
Postat av: Lisa

Så hur var din Earth Hour? Släckte du? :)

2009-03-28 @ 22:13:41
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0